Miután Puzsér Róbert odamondta véleményét a két, tévés nagyágyúnak, Puskás Peti nyílt levélben válaszolt.

Kritizálta a híguló kulturális teret

Minden úgy kezdődött, hogy Puzsér Róbert egy kemény kritikával illette Puskás Petit és úgy írta őt le, mint egy ”gátlástalanul nyomuló kölyök az évtizedek óta híguló kulturális térben” – számolt be róla a Blikk.

Kapott az alkalmon Majka és megvédte barátját, rámutatva arra, hogy korábban Puzsér Róbertet is csak a Csillag Születik műsora miatt ismerte meg az egész ország. Hozzátette, hogy nem mellesleg lenne mit tanulnia Puskástól.

Persze Puzsér egyből válaszolt a rappernek és szokásos stílusában, kíméletlenül kiosztotta a “legigénytelenebb kereskedelmi tévéműsorokban haknizó porondmestert”. Ezután zárta le a vitát egy utolsó Facebook-bejegyzéssel a “gengszterrapper” Majka.

Végül Puskás Peti is megszólalt

Puskás Peti először csak pár sorban válaszolt Puzsér írására, aztán most egy terjedelmesebb nyílt levelet is közzétett a hivatalos Facebook-oldalán.

Azért válaszolok neked, mert nyilván a szeretteimet azért igencsak bántja, nem is az észrevételeid, hanem az a végtelenül közönséges, egyszeri kommentelő színvonalához simuló felszínességed és legfőképpen a “stílusnak” gondolt trágárságod, mindezt népművelőnek álcázott jelleggel

– írta Puskás.

Hozzátette, hogy Bakács Tibor megszólalása valóban rosszul érintette, mert igazságtalanul nyersnek érezte. Ennek ellenére most Puzsér írása nem igazán hatotta meg, túl személyeskedő és alpári. Kitért még a vegánságára, illetve reagált arra, hogy ”mit is tett le az asztalra”, kezdve a karrierjének indulásától egészen a színházi munkásságán keresztül a mai napig. A poszt kommentszekciójában Puskás Peti édesapja, Puskás Tivadar is felbukkant és kávéra invitálta Puzsér Róbertet.

Puzsér ezek után rögtön posztolt, azonban szavait Majkához intézte és próbálta elmagyarázni, hogy a társadalom erkölcsi válsága, a kultúra elsekélyesedése, illetve a kereskedelmi televíziózás romlottsága leginkább kettejükön mutatkozik meg. Nagyon sajnálja, de Puskás Petinek “nincs személyisége, és bár volna – neked (Majka) van, de bár ne volna”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.