Céline Dion: “Nevezhetnek őrültnek, de én mindent megtartok”

Cipőből sohasem elég? Van, amelyiktől még akkor sem tudunk elszakadni, amikor már rég megérett az édes búcsúra. De nem úgy, mint Céline Dion!

Közel 10 ezer pár cipő tulajdonosa Céline Dion

https://www.instagram.com/p/B7gMvjAHZrT/

Más darabokat csak azért vásárolunk meg, mert nem tudtunk neki ellenállni, pedig már az első pillanatban egyértelmű, hogy sosem fogjuk viselni.

Céline Dion sosem titkolta, hogy imádja a divatot, sőt, ahogy telik az idő, egyre inkább stílusikonná válik. De vajon hány pár cipője van, kitalálod?

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Céline Dion nagyjából 10 000 pár cipő tulajdonosa!

celine dion cipok scaled
Céline Dion / Fotó: Getty Images

“Nem adok el semmit, mert minden megvásárolt darab egy lépéssel közelebb segített ahhoz, ahol most vagyok. Ezekben összpontosul minden egyes méter, amit valaha megtettem, ezért ragaszkodom annyira hozzájuk. Nevezhetnek őrültnek, de én mindent megtartok” – nyilatkozta egy alkalommal Céline.

Celine Dion nadrág nélkül sétált a párizsi divathéten

Már javában zajlik a párizsi Haute Couture divathét, amelyen a divatvilág legnagyobb márkái mutatják be új darabjaikat. Mivel fontos esemény, egyértelműen a sztárok sem hiányozhatnak a sorokból. Celine Dion már korábban kifejezte elkötelezettségét a luxus divatmárkák felé, a legjelentősebb bemutatókon szinte mindig megtalálható. Énekesnőként a világ egyik legnagyobbjaként tartják számon, legutóbbi divatszettjei azonban inkább megosztják az embereket.

Ezek után pedig joggal merülhet fel a kérdés, az énekesnő mégis hol tárol ennyi cipőt. Céline Dion elárulta, hogy a legtöbb darabot egy külön raktárba szállíttatta, ahol pedig egy speciális rendszer segít neki a szín és típus szerinti keresésben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból