Celine Dion köszöni, nem kér nadrágot, legalábbis legutóbbi fellépése erre utal. A kanadai énekesnő egyre bátrabb ruhaszettekben mutatkozik, és láthatóan nem zavarja, ha lencsevégre kapják.

Már javában zajlik a párizsi Haute Couture divathét, amelyen a divatvilág legnagyobb márkái mutatják be új darabjaikat. Mivel fontos esemény, egyértelműen a sztárok sem hiányozhatnak a sorokból. Celine Dion már korábban kifejezte elkötelezettségét a luxus divatmárkák felé, a legjelentősebb bemutatókon szinte mindig megtalálható.

Jimmy Fallon
Talán Dion Is Ezt A Elméletet Követi / Fotó: Giphy

Énekesnőként a világ egyik legnagyobbjaként tartják számon, legutóbbi divatszettjei azonban inkább megosztják az embereket. Mivel fellépései során mindig a kifinomult eleganciát képviselte, a párizsi divathéten viselt nadrág nélküli dressz-blézer kombinációja enyhe meghökkentést váltott ki. A graffiti mintás darabot korábban Gigi Hadid modell viselte, de a blézert begombolva vonult végig a kifutón.

Celine Dion vajon unja az átlagos ruhákat? Elég trash a kollekciója

Celine Dion gendersemleges, csecsemőknek tervezett ruháival hívta fel magára a figyelmet a közelmúltban. Úgy tűnik, ő maga is megunta az hétköznapi, visszafogott stílust, valami újra vágyott. Bár azt meg kell jegyezni, aki a popszakmában dolgozik, időről időre kénytelen megújulni. Az énekesnő pedig komolyan vette a szabályt és az extravagáns stílus felé vette az irányt.

Alexandre Vauthier által tervezett, extra hosszú ujjú ruhája, amelyet a divathét egyik bemutatóján viselt, egy fokkal elegánsabb. Bár az extravagáns kinézetnek köszönhetően minden tekintet rászegeződött, Dion Instagram-oldalán fejezte ki rajongását a tervező iránt.

Celine Dion
Korábban Gigi Hadid Viselte A Kifutón / Fotó: Elle

Visszatérve a nadrág nélküli szettre, nem az énekesnő az egyetlen, akinek kellemetlenséget okoz a merész megjelenés. Lady Gaga eddig sem fogta vissza magát öltözködés terén, nemrég egy Green Day-pólóban kapták le a lesifotósok, amihez nem vett nadrágot.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet