A Chanel homokos tengerpartot varázsolt Párizsba

Homok, fodrozódó hullámok, strand kunyhók és egy igazi úszómester. Ez mind volt a Chanel legújabb, párizsi divatbemutatóján.

A Párizsi Divathét nemsokára véget ér. Az egyik legnagyobb dobás valószínűleg Karl Lagerfeldé. A Chanel-ház kreatív igazgatója ezúttal is kitett magáért. 

A díszlet egy tengerpart volt homokkal, napsütéses kék éggel, hullámokkal, parti mentővel. Prominens vendégekből sem volt hiány: tiszteletét tette Pharrell Williams és Simon Porte Jacquemus. A zenéről Michel Gaubert gondoskodott.

https://www.instagram.com/p/BobEdfcg3JS/?utm_source=ig_embed

A “kifutón” Lagerfeld kedvenc modelljei vonultak: Kaia Gerber, Adesuwa, Adwoa Aboah, Edie Campbell és Vittoria Ceretti. A show-t Karl Lagerfelddel együtt jobb keze, Virginie Viard zárta. A Chanel stúdióigazgatója azóta Lagerfeld mellett áll, hogy 1987-ben a Chanel-házhoz szegődött.

https://www.instagram.com/p/BobOiailyXW/?utm_source=ig_embed

A tengerparti díszletnek megfelelően a modellek természetesen mezítláb voltak. Magassarkúban valószínűleg komoly kihívás lett volna.

https://www.instagram.com/p/BobS4NXA5ew/?utm_source=ig_embed

Szalmakalapok, koktél esernyő brossok, hajtűk, karkötők, nyakláncok és óriás CHA-NEL fülbevalók tették teljessé a képet.

https://www.instagram.com/p/BobR0odA88v/?utm_source=ig_embed

No, meg táskák, amiből rögtön kettő kell.

https://www.instagram.com/p/BobPe14FNE7/?utm_source=ig_embed

A csinos strandőrrel búcsúzunk.

https://www.instagram.com/p/BobMkjDivSA/?utm_source=ig_embed

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból