A Pornhubon tartja meg óráit a matektanár, rengeteg diákot toborzott így

Marketingfogásnak szánta a Pornhubra költözést Chang Hsu, a tajvani matektanár, végül rengeteg kamaszt tudott elérni a szokatlan platformmal.

Pornhubon tudja megszólítani a kamaszokat a matektanár

Magántanárként nagy verseny folyik a diákokért. A legtöbben ismeretség alapján választanak maguknak különtanárt, így nem egyszerű tömegével találni tanulnivágyókat. Furcsa módszerrel oldotta meg ezt a problémát Chang Hsu, aki a Pornhub pornóoldalra kezdett el feltölteni matekórákat, írta az Insider nyomán a 24.hu.

Ebből ugyan pénze nem lett, de sok diákot talált, és a média figyelmét is felkeltette, ezzel tovább növelve ismertségét. Azért a Pornhubra esett a választása, mert elmondása szerint így sok kamaszt el lehet érni.

Chang Hsu-t más oldalakról meztelenség hiánya miatt rúgták ki

A matektanár nagy sikert aratott a pornóoldalon, néhány hónap alatt 6990 feliratkozót szerzett, és átlagosan 20 ezer megtekintést érnek el a videói. Chang a Pornhub 685. legnépszerűbb videósává vált, ami azért is különleges, mert ezt meztelenkedés nélkül érte el.
A videóiban ugyanis mindig felöltözve, tábla előtt tartja az órát. Más pornóoldalakon is próbálkozott korábban, de onnan pont a meztelenség hiánya miatt tiltották ki.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk