A Pacific International Lines (PIL) vállalat 100 éves alapítójának esze ágában sincs otthon ülni és élvezni a milliárdosok luxuséletét, inkább bemegy az irodába és talál valami elfoglaltságot magának, mivel hasznossá szeretné tenni a bent töltött időt

“Egyszerűen így szoktam meg az életet” – nyilatkozta Chang Yun Chung, aki az év elejétől a vállalatot a fia, Teo Siong Seng ügyvezetésére bízta – írta CBNC 2018-ban.

Jelenleg a 100 éves bácsi a vállalat tiszteletbeli elnöki tisztséget tölti be, mindannak elismeréseként, hogy az elmúlt 51 év alatt felépítette és sikeressé tette a céget.

Minden nap feljegyzem a naplómba a vállalat összes ügyét, a különböző osztályok tevékenységét, valamint gyűléseket tartok. Így tartom magam fitten, aktívan. Nem tudok otthon maradni, elunom magam, még terveim vannak, 20 évre előre, és azt szeretném, ha a fiam sikeresen tovább tudná vezetni a vállalatot

– mondta Chung.

A PIL hajózási szállítási cégnek világszerte 18 ezer munkatársa van.
A milliárdos fia naponta két alkalommal, egyszer reggel és délután is konzultál apjával, többek között azt szeretné megtanulni, hogy miként kell kezelnie a feszült helyzeteket, amikor az ügyfelekkel tárgyal.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet