Channing Tatum meztelen képeket osztott meg magáról közösségi oldalán.

Hirdetés

A Magic Mike sztárja levetkőzött a zuhany alatt, miután elvesztette a barátnőjével, Jessie J.-vel játszott Jenga-meccset. A színész a fotón teljesen meztelen, így rajongói teljes életnagyságban csodálhatják meg kigyúrt hasizmát és izmos lábait. Tatum az intim testrészét kezével szemérmesen elrejti a kíváncsi szemek elől.

Channing Tatum a Magic Mike című film sztárja / Fotó: Inverse

Channing Tatum az Instagramon osztotta meg az erotikus képet, miután elvesztette barátnőjével kötött fogadását a Jenga nevű társasjátékban, számolt be róla a Desig Taxi.

I lost a game of Jenga to Jessica Cornish. The loser (me) had to post a picture the other person (Jessica Cornish) picked… Smh and fml… I’m never playing Jenga with her ever again… ? + ? ? : @jessiej

3.3m Likes, 147.2k Comments – Channing Tatum (@channingtatum) on Instagram: “I lost a game of Jenga to Jessica Cornish. The loser (me) had to post a picture the other person…”

A fogadás tárgya pedig a szexi kép megosztása volt. A sztár egy közös képet is megosztott barátnőjével, amin a telefonján köveit nyomon a rajongók kép iránti érdeklődését.

Pure love ? #jessiej #channingtatum @channingtatum @jessiej

54 Likes, 0 Comments – J-J (@jessiej_heartb) on Instagram: “Pure love ? #jessiej #channingtatum @channingtatum @jessiej”

A nem mindennapi Tatum-fotó igazán nagy érdeklődést váltott ki a közösségi oldalon, hiszen 3 milliónál is több lájkkal jutalmazták a rajongók a színész zuhanyzós képét.

Hirdetés