Követem Élet + Stílus Charles Dickens klasszikusa előtt tiszteleg és modernizálja vele arculatát...

Charles Dickens klasszikusa előtt tiszteleg és modernizálja vele arculatát a BT

Promóció

A Két város regénye előtt tiszteleg új kampányában a brit telekommunikációs óriásvállalat, a BT. A  kampányfilmben Charles Dickens klasszikusának bevezető sorai hangzanak el egy iskolába induló kislánytól – írja a Creative Boom

Promóció
- Advertisement -

„Azok voltak a legjobb idők; azok voltak a legrosszabb idők. / A bölcseség kora volt az; meg a bolondság kora. / A hit korszaka; a hitetlenség korszaka. / A Világosság ideje; a Sötétség ideje. / A remény tavasza; a kétségbeesés tele. / Előttünk volt még minden; nem volt már előttünk semmi.” (Charles Dickens: Két város regénye, Karinty Frigyes fordítása)

A BT új kampányának arca Dickens sorait mondja a reklámban / Fotó: BT

Az elmúlt húsz év legnagyobb kampányát indította el november elején a brit cég. A Határokon túl elnevezésű kampány célja egy „jobb kapcsolattal rendelkező, versenyképes Anglia megteremtése”.

Anglia betiltja a káros nemi sztereotípiákat közvetítő reklámokat

Anglia nem kér azokból a reklámokból, amelyek bántók és széles körben sértők a nemekre nézve. Az Egyesült Királyság reklámjait irányító szervezet ( Advertising Standards Authority, ASA) felülvizsgálta a nemi sztereotípiákat, ez alapján hozta meg a döntést. Ebbe beletartoznak a sugárzott és nem sugárzott hirdetések, beleértve az online és szociális médiát.

Az ország hangulatát és a BT változó természetét jeleníti meg a kampány. A londoni Saatchi & Saatchi által készített televíziós reklám reményteli történetet mesél egy bizonytalanságokkal teli Angliában – mi is lehetne ma ennél időszerűbb?

BT on Twitter

To celebrate BT going Beyond Limits, today we’re bringing you a one-off live event. We’ll be streaming live on Twitter, Facebook and YouTube live from 7:30pm. Tune in to go Beyond Limits with us!

Egy kislány a mai, modern technológiai környezetben megy az iskolába, majd megérkezik a jövőbeli osztályába, miközben Dickens sorait mondja.

A reklám korunkról és a technológia életünkben játszott szerepéről tesz fel kérdéseket. Értelmezhetjük a technika jelenlétét jónak és rossznak is, majd arra következtetésre juthatunk a film alapján, hogy a technológiai fejlődés inkább egy pozitív, reménykeltő folyamat, amire büszkék lehetünk.

A BT frissített a brand külső megjelenésén is – nem csak a cég jelképe változott, hanem mostantól „a cég a változás jelképe”. Az indigólila alapon a fényes, átmenetes rózsaszín árnyalatok mély és vibráló környezetet ábrázolnak a szakértők szerint.

Beyond Limits – Tale of Two Cities

The future is ours to make. At BT we’re giving 5 million kids the tech skills they need. Find out more at bt.com/beyond-limits

Aki esetleg kedvet kapott ahhoz, hogy elolvassa Charles Dickens regényét, megteheti angol eredetiben, ingyenesen a Gutenberg projekt oldalán, vagy pedig magyarul a Magyar Elektronikus Könyvtárban, Karinthy Frigyes fordításában. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3