Charles Jeffrey, aki rendes londoni tervezőként tengeti mindennapjait, nem szereti lógatni a lábát. A férfiruházatot forgalmazó LOVERBOY márkája mellett egy ugyanilyen néven futó klubja mellett a hónap elején bejelentette, hogy első szólókiállítására készül a NOW galériában. A keddi megnyitó tiszteletére pedig egy kisfilmet is készített a művész.

Hirdetés

Jellegzetes stílusban mutatja be a film, ahogy Jeffrey mennyit küszködött ötleteinek kivitelezésével, míg végül megnyugvást talált a NOW Galériában.

A film szándékosan lett ilyen megdöbbentő, hiszen a zavar érzését akartam kelteni vele.

Mondta Jeffrey a videóról, amit Robert Fox-szal karöltve készített el. Habár a film maga nem árul el sokat arról, hogy mire számíthatunk majd a kiállítástól, azt mégis megtudhatjuk, hogy Jeffrey által készített szobrokban és Theo Adams-féle koreográfiákban biztosan nem lesz hiány.

THE COME UP (2017) Trailer

Charles Jeffrey – The Come Up Film by Robert Fox (www.robertfox.world) Produced by Lily Rose Thomas Starring: Harry Smart, Jeanie Crystal, Lewis Burton, Jender Anomie, Lyall Hakaraia, Kevin Le Grand

“Ezen alkotásom lényege mélyen gyökerezik a LOVERBOY-ban felfedezett témákban: identitás, önkifejezés, képzelet. Ez éltet.”

Hirdetés