A fanatikus pár tetoválással akart tisztelegni a sorozatgyilkos előtt, és kisebb vagyont fizettek ki azért, hogy a tintába keverjék Charles Manson maradványait.

A feleség akart lenni az első nő, aki Charles Manson maradványaival kevert tetoválást visel

A TMZ beszámolója szerint Patrick Boos felesége, Deanne miatt vállalta a tetoválást, mivel a nő akart lenni az első nő, akit Charles Manson maradványaival kevert tintával varrnak ki, a férfi pedig nem akarta, hogy felesége egyedül menjen végig a procedúrán.

A férfinak a combjára, a nőnek pedig a lábszárára került a Charles Manson portrét ábrázoló tetkó. A különleges tinta 1600 dollárba (több, mint félmillió forintba) került.

Patrick Boos már a harmadik, szintén a sorozatgyilkoshoz kötődő tetkóját tervezi

A tetoválást készítő Ryan Almighty elmondása szerint a maradványokat olyan emberektől szerezte, akik Manson temetésén gyűjtöttek össze belőle. A vörös tintába, és a kontúrhoz használt feketébe is kevert belőle.
A tetoválóművész már korábban is használta a különleges tintát a pár férfi tagján, ami Patrick Boos arcára került, és a Mansonhoz kötődő Helter Skelter-feliratot ábrázolta. Boos elmondása szerint szeretne egy harmadik tetoválást is, ami a szektavezér bandájának egyik női tagját fogja ábrázolni.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet