Hallgatom Charli XCX rajongóival közösen készített el how i’m feeling...

Charli XCX rajongóival közösen készített el how i’m feeling now új albumát

Promóció

Charli XCX a karantén alatt készítette el how i’m feeling now című albumát, a számokat most bárki szabadon szerkesztheti.

A rajongók szabadon szerkeszthetik az új dalokat

Promóció
- Advertisement -

A zenei világ szereplői közül többen önkéntes karanténba vonultak a pandémia miatt. Ennek köszönhetően került elő egy elveszettnek hitt Oasis-dal is. Charli XCX énekesnő pedig karanténalbumot készített, amelyben a rajongói is közreműködtek, írja a Dazed.

/ Fotó: Charli XCX hivatalos Instagram-oldala

Charli XCX a how i’m feeling now albumának egyik célja az volt, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket a bezártság alatt.

ummm ok I’m obsessed with the art u guys are making! 💓here are some of my favourite new artworks I’ve found from you guys over the past few days 💓 i am currently in the process of collecting your art for the #howimfeelingnow book. the book is a collection of all our work (yours and mine) generated throughout quarantine in response to isolation/the music I’ve been making. whether it’s paintings, drawings, poems… anything.. please tag me and i will try and dm as many of you as possible and put these together in the final book 💓 you can pre order the book now from my merch store – all profits from the #howimfeelingnow merch range will go to the incredible charity LA Alliance who advocate for the homeless community in Los Angeles 💓 tag me in your work angels!!!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A rajongók az énekessel együttműködve alkották meg a műveket, a videóklipet és még a dalszövegek írásában is részt vettek. Az eredményt Charli XCX a közösségi oldalán is megosztotta.

A legjobb mixekből új kiadvány érkezik

Mostanra tehát a felvételek hivatalosan is megjelentek, a zenész viszont továbbra is nyitott az együttműködésre a rajongóival.

Charli XCX – forever [Official Video]

Directed by Dan Streit & Charli XCX Edited by Dan Streit ‘forever’ from how I’m feeling now 🤍 out now https://xcx.lnk.to/howimfeelingnow Stream ‘forever’ her…

Charli XCX elérhetővé tette a teljes zenei anyagot, hogy a rajongók szabadon szerkeszthessék és remixelhessék a dalokat.

Összeválogatom a kedvenceimet egy speciális kiadáshoz, amely tartalmaz majd néhány demót és kiegészítő felvételt tőlem is

– ígérte az énekesnő.

Elsőként a Forever című számot jelentette meg az albumról, amivel felkérte a rajongókat és a zenésztársakat, hogy remixeljék.

Billie Eilish bejelentette az apjával készülő, új rádióműsorát

Billie Eilish énekli a legújabb James Bond -film, a No Time To Die főcímdalát, amelynek premierje későbbre tolódik a koronavírus-járvány miatt. Az énekesnő a járvány alatt sem tétlenkedik és Apple Music’s Beats 1 rádiós platformot használva indította el apjával, Patrick O’Connell el közös szórakoztató zenei műsorát, írja az .

Minden különálló megjelenés tartalmaz egy hivatalos illusztrációt is  Caroline Polachek és Jon Emmony művészektől. A rajongóktól pedig az Instagram-oldalára várja megosztásként a rajzokat, amelyek közül a legjobbak bekerülhetnek a lemezt kísérő könyvbe.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3