Charli XCX a karantén alatt készítette el how i’m feeling now című albumát, a számokat most bárki szabadon szerkesztheti.

A rajongók szabadon szerkeszthetik az új dalokat

A zenei világ szereplői közül többen önkéntes karanténba vonultak a pandémia miatt. Ennek köszönhetően került elő egy elveszettnek hitt Oasis-dal is. Charli XCX énekesnő pedig karanténalbumot készített, amelyben a rajongói is közreműködtek, írja a Dazed.

Chalri
/ Fotó: Charli Xcx Hivatalos Instagram-Oldala

Charli XCX a how i’m feeling now albumának egyik célja az volt, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket a bezártság alatt.

https://www.instagram.com/p/CAYJIEfnjdr/?utm_source=ig_web_copy_link

A rajongók az énekessel együttműködve alkották meg a műveket, a videóklipet és még a dalszövegek írásában is részt vettek. Az eredményt Charli XCX a közösségi oldalán is megosztotta.

A legjobb mixekből új kiadvány érkezik

Mostanra tehát a felvételek hivatalosan is megjelentek, a zenész viszont továbbra is nyitott az együttműködésre a rajongóival.

https://www.youtube.com/watch?v=TbJE-KVZvTA

Charli XCX elérhetővé tette a teljes zenei anyagot, hogy a rajongók szabadon szerkeszthessék és remixelhessék a dalokat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Összeválogatom a kedvenceimet egy speciális kiadáshoz, amely tartalmaz majd néhány demót és kiegészítő felvételt tőlem is[/perfectpullquote]

– ígérte az énekesnő.

Elsőként a Forever című számot jelentette meg az albumról, amivel felkérte a rajongókat és a zenésztársakat, hogy remixeljék.

Billie Eilish bejelentette az apjával készülő, új rádióműsorát

Billie Eilish énekli a legújabb James Bond -film, a No Time To Die főcímdalát, amelynek premierje későbbre tolódik a koronavírus-járvány miatt. Az énekesnő a járvány alatt sem tétlenkedik és Apple Music’s Beats 1 rádiós platformot használva indította el apjával, Patrick O’Connell el közös szórakoztató zenei műsorát, írja az .

Minden különálló megjelenés tartalmaz egy hivatalos illusztrációt is  Caroline Polachek és Jon Emmony művészektől. A rajongóktól pedig az Instagram-oldalára várja megosztásként a rajzokat, amelyek közül a legjobbak bekerülhetnek a lemezt kísérő könyvbe.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet