A Stranger Things Charlie Heatonja a Loewe címlapján rúzsozza magát

Charlie Heaton ­– remélhetőleg mindenki tudja, mi az a Stranger Things – a luxustermékeket hirdető Loewe magazin címlapján remekel. Mindezt olyan természetességgel, ahogy csak egy profi tudja.

A brit színészt, Charlie Heatont a híres divatfotós, Steven Meisel kapta lencsevégre a Loewe SS20 férfidivat kampányához. A fotón Heaton a színpadra lépés előtti pillanatot imitálja. Arcán egy rúzsfoltot húzott, miközben magát nézi a tükörben, öltözete egy sima fehér atléta és fehér nadrág. Egyszerű kép, mégis nehéz levenni róla a szemünket.

Millie Bobby Brown
Valami ilyesmit mondana Millie Bobby Brown, ha meglátná Heaton fotóját / Fotó: Tenor

A kampányhoz két másik kép is készült, de sajnos egyiken sem a Stranger Things sztárja látható. Az egyik egy Grand Puzzle táska, amelyen rögbi csíkok láthatók, ezzel tisztelegve a magazin kreatív igazgatója előtt. Jonathan Anderson édesapja rögbijátékos volt Írországban. A harmadik képen egy kezet mutat, amint egy marék földet fog. A fotóval a világban zajló klímaváltozás problémáira hívják fel a figyelmet.

Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

A Loewe SS20 férfidivat bemutatója június 22-én lesz megtartva, addig a Dazeddigital folyamatosan megosztja a színfalak mögött készült képeket. Érdemes folyamatosan figyelni, hátha Heaton is feltűnik egy-egy fotón.

Alul megnézheted a híres fotót:

Charlie Heaton
Charlie Heaton a Loewe címlapján / Fotó: Dazeddigital

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból