Nézem Film Charlize Theron neve is felmerült a Wonder Woman anyjának...

Charlize Theron neve is felmerült a Wonder Woman anyjának szerepére

Promóció

Charlize Theron színésznőt arculcsapásként érte a szerepajánlat, hiszen csak 9 évvel idősebb a Wonder Womant alaktó Gal Gadot-tól, számolt be az esetről a Vanity Fair.

Promóció
- Advertisement -

Andy Cohen beszélgetős műsorában egy betelefonáló kérdezte meg Therontól, hogy igazak-e a pletykák, miszerint visszautasította a csodanő szerepét. Chalize ekkor számolt be arról, hogy valójában nem a szuperhős szerepe kapcsán került szóba a neve, hanem annak anyja, Hippolyta karakterének kiválasztása esetén.

Charliez Theron 43 évesen is gyönyörű / Fotó: InStyle

Theron, aki most 43 éves, tehát csak kilenc évvel idősebb, mint Gal Gadot, aki a 2017-es Wonder Womanban alakította a főhősnőt.

Wonder Woman – EXKLUZÍV magyar előzetes #1

A #MoziCom jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a Wonder Woman első magyar előzetesét! Tervezett hazai bemutató: 2017. június 1-je! #WonderWoman #GalGadot #ChrisPine #DC #szuperhős #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

A szórakoztatóipar történetében számos esetben előfordult már, hogy olyan színésznőt választottak ki anyaszerepre, aki túl fiatal volt a filmbeli gyermekét játszó színészhez képest.

Még mindig túl nagy a diszkrimináció Hollywoodban

Mire egy színes bőrű forgatókönyvíró eljut a megbecsülés szintjéig Hollywoodban, az út több mint rögös. Inkább megalázó. Erről készültek korábbi tanulmányok, de jelen esetben többen fel is szólaltak, milyen bánásmódban részesültek, amikor a szakmában szerettek volna érvényesülni. A Think Tank for Inclusion & Equity nevű project kiadott egy tanulmányt, amelyben azt vizsgálták közel 300 résztvevő segítségével, mi történik valójában a háttérben.

Angelina Jolie csupán egy évvel volt idősebb Colin Farellnél a Nagy Sándor, a hódító című filmben. Amy Poehler 7 évvel korosabban játszotta Rachel McAdams anyját a Bajos csajokban. Toni Collette és filmbéli fiát alakító Paul Dano között is csak 12 év korkülönbség volt a Család kicsi kincse című vígjátékban.

Ez egy jó példa arra, hogyan csap arcul Hollywood, miután elkezdesz korosodni

– fűzte hozzá Charlize Theron az esethez. Számára a felkérés sértő volt. A színésznő elmesélte, hogy eleinte nem is tudta, miről van szó, és automatikusan a főszerepben gondolkodott, mikor kiigazították, hogy a főhős anyjáról van szó.

A Wonder Woman 1984 című filmben tehát a Gladiátorból ismert Connie Nielsen 53 éves színésznő fogja alakítani a csodanő édesanyját, akárcsak az első rész esetében.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3