Charlize Theron neve is felmerült a Wonder Woman anyjának szerepére

Charlize Theron színésznőt arculcsapásként érte a szerepajánlat, hiszen csak 9 évvel idősebb a Wonder Womant alaktó Gal Gadot-tól, számolt be az esetről a Vanity Fair.

Andy Cohen beszélgetős műsorában egy betelefonáló kérdezte meg Therontól, hogy igazak-e a pletykák, miszerint visszautasította a csodanő szerepét. Chalize ekkor számolt be arról, hogy valójában nem a szuperhős szerepe kapcsán került szóba a neve, hanem annak anyja, Hippolyta karakterének kiválasztása esetén.

charlize theron csodanő anyja
Charliez Theron 43 évesen is gyönyörű / Fotó: InStyle

Theron, aki most 43 éves, tehát csak kilenc évvel idősebb, mint Gal Gadot, aki a 2017-es Wonder Womanban alakította a főhősnőt.

Wonder Woman – EXKLUZÍV magyar előzetes #1

A #MoziCom jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a Wonder Woman első magyar előzetesét! Tervezett hazai bemutató: 2017. június 1-je!#WonderWoman #GalGadot #…

A szórakoztatóipar történetében számos esetben előfordult már, hogy olyan színésznőt választottak ki anyaszerepre, aki túl fiatal volt a filmbeli gyermekét játszó színészhez képest.

Még mindig túl nagy a diszkrimináció Hollywoodban

Mire egy színes bőrű forgatókönyvíró eljut a megbecsülés szintjéig Hollywoodban, az út több mint rögös. Inkább megalázó. Erről készültek korábbi tanulmányok, de jelen esetben többen fel is szólaltak, milyen bánásmódban részesültek, amikor a szakmában szerettek volna érvényesülni. A Think Tank for Inclusion & Equity nevű project kiadott egy tanulmányt, amelyben azt vizsgálták közel 300 résztvevő segítségével, mi történik valójában a háttérben.

Angelina Jolie csupán egy évvel volt idősebb Colin Farellnél a Nagy Sándor, a hódító című filmben. Amy Poehler 7 évvel korosabban játszotta Rachel McAdams anyját a Bajos csajokban. Toni Collette és filmbéli fiát alakító Paul Dano között is csak 12 év korkülönbség volt a Család kicsi kincse című vígjátékban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy jó példa arra, hogyan csap arcul Hollywood, miután elkezdesz korosodni[/perfectpullquote]

– fűzte hozzá Charlize Theron az esethez. Számára a felkérés sértő volt. A színésznő elmesélte, hogy eleinte nem is tudta, miről van szó, és automatikusan a főszerepben gondolkodott, mikor kiigazították, hogy a főhős anyjáról van szó.

A Wonder Woman 1984 című filmben tehát a Gladiátorból ismert Connie Nielsen 53 éves színésznő fogja alakítani a csodanő édesanyját, akárcsak az első rész esetében.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból