Nézem Film Charlize Theron neve is felmerült a Wonder Woman anyjának...

Charlize Theron neve is felmerült a Wonder Woman anyjának szerepére

Charlize Theron színésznőt arculcsapásként érte a szerepajánlat, hiszen csak 9 évvel idősebb a Wonder Womant alaktó Gal Gadot-tól, számolt be az esetről a Vanity Fair.

- Advertisement -

Andy Cohen beszélgetős műsorában egy betelefonáló kérdezte meg Therontól, hogy igazak-e a pletykák, miszerint visszautasította a csodanő szerepét. Chalize ekkor számolt be arról, hogy valójában nem a szuperhős szerepe kapcsán került szóba a neve, hanem annak anyja, Hippolyta karakterének kiválasztása esetén.

Charliez Theron 43 évesen is gyönyörű / Fotó: InStyle

Theron, aki most 43 éves, tehát csak kilenc évvel idősebb, mint Gal Gadot, aki a 2017-es Wonder Womanban alakította a főhősnőt.

Wonder Woman – EXKLUZÍV magyar előzetes #1

A #MoziCom jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a Wonder Woman első magyar előzetesét! Tervezett hazai bemutató: 2017. június 1-je! #WonderWoman #GalGadot #ChrisPine #DC #szuperhős #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

A szórakoztatóipar történetében számos esetben előfordult már, hogy olyan színésznőt választottak ki anyaszerepre, aki túl fiatal volt a filmbeli gyermekét játszó színészhez képest.

Még mindig túl nagy a diszkrimináció Hollywoodban

Mire egy színes bőrű forgatókönyvíró eljut a megbecsülés szintjéig Hollywoodban, az út több mint rögös. Inkább megalázó. Erről készültek korábbi tanulmányok, de jelen esetben többen fel is szólaltak, milyen bánásmódban részesültek, amikor a szakmában szerettek volna érvényesülni. A Think Tank for Inclusion & Equity nevű project kiadott egy tanulmányt, amelyben azt vizsgálták közel 300 résztvevő segítségével, mi történik valójában a háttérben.

Angelina Jolie csupán egy évvel volt idősebb Colin Farellnél a Nagy Sándor, a hódító című filmben. Amy Poehler 7 évvel korosabban játszotta Rachel McAdams anyját a Bajos csajokban. Toni Collette és filmbéli fiát alakító Paul Dano között is csak 12 év korkülönbség volt a Család kicsi kincse című vígjátékban.

Ez egy jó példa arra, hogyan csap arcul Hollywood, miután elkezdesz korosodni

– fűzte hozzá Charlize Theron az esethez. Számára a felkérés sértő volt. A színésznő elmesélte, hogy eleinte nem is tudta, miről van szó, és automatikusan a főszerepben gondolkodott, mikor kiigazították, hogy a főhős anyjáról van szó.

A Wonder Woman 1984 című filmben tehát a Gladiátorból ismert Connie Nielsen 53 éves színésznő fogja alakítani a csodanő édesanyját, akárcsak az első rész esetében.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, hogy tematizálta a magyar közéletet.

Rendezők, akik világhírű festményeket csempésztek filmjeikbe – Ilyen a mozi és képzőművészet csodálatos találkozása

Mi köze Klimt A csók című festményének Scorsese Viharszigetéhez? Vagy a Forrest Gump kis Jenny-jének a 20. század egyik leghíresebb amerikai képéhez?

Brad Pitt: “Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha”

Nem csak Leonardo DiCapriót és Margot Robbie-t említette meg, de kifejezte háláját Margot Robbie lábfeje, Dakota Fanning lábfeje és Margaret Qualley lábfeje iránt is Brad Pitt.

Így reagált Jennifer Aniston, amikor Brad Pitt viccelődött a SAG-gálán

Az amerikai film- és televíziós színészek céhének díjkiosztóját (Screen Actors Guild Awards) vasárnap este tartották, amelyen Jennifer Aniston és Brad Pitt is díjjal távozott.

ez is érdekeltéged
<3