Cher többen kritizálták új párja miatt, mivel a férfi 40 évvel fiatalabb nála. Az énekes-színésznő nem hagyta szó nélkül a kritikákat.

Cher és Alexander Edwards Twitteren vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat. Többen nemtetszésüket fejezték ki a dolog miatt, legtöbben a 40 éves korkülönbséget nehezményezték, de volt, aki amiatt aggódott, hogy a 76 éves előadóművészt kihasználják, írja168.

Amint azt mindannyian jól tudjuk, nem ma jöttem le a falvédőről. Az egyetlen, amiben biztos vagyok, az az, hogy nincsenek garanciák. Amikor az ember választ, akkor kockáztat is. Én mindig kockáztattam... ilyen vagyok.

“Nem védem magunkat. A gyűlölködők úgyis gyűlölködni fognak. Nem számít, hogy boldogok vagyunk és nem zavarunk senkit” – reagált Twitter-oldalán Cher.

Az énekesnő-színésznő kétszer volt férjnél, Sonny Bonóval 9, Gregg Allmannel 4 évig élt házasságban. Ezutóbbi frigy 1975-ben ért véget, és Cher azóta több nála fiatalabb férfival randizgatott. 1986-tól például egy nála 18 évvel fiatalabb pékfiúval járt együtt három éven keresztül.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet