A tizenkét dalt tartalmazó album mindössze tizenkét óra alatt felszívódott. Ennyit a meglepetés “karanténlemezről”. 

Névtelen album 

Donald Glover, a Childish Gambinóként ismert színész és énekes úgy döntött, megpróbálja elterelni a karanténba kényszerültek figyelmét, így március 15-én, vasárnap reggel dobott a piacra egy meglepetés albumot.

Childish Gambino Új Album
Childish Gambino / Fotó: Wgno

A tizenkét dalt tartalmazó Donald Glover Presents lemez viszonylag befejezetlennek mondható tekintve, hogy külön címe sincs, és nem hallgatható a legnépszerűbb zenemegosztó oldalak egyikén sem, kizárólag egy weblapon érhetőek el a búfeledtető dallamok. A Donald Glover Presents nevet viseli az énekes és az Adidas együttműködéséből született cipőmárka is. 

A hiányosságokért azonban pótol a tény, hogy Ariana Grande, 21 Savage és SZA is feltűnik a lemezen. 

Volt, nincs

Semmi bejelentés, névtelen album és mindössze az énekes honlapján való megjelenés. A weboldalon négy grafika is található, a rajongói találgatások szerint, talán ezek közül kerülhet ki a végleges lemezborító. A honlap látogatói amúgy megjegyzéseket is hagyhatnak az énekes számára a dalokkal kapcsolatban, azonban egyelőre nem tudni, ez a funkció pontosan mi célt szolgál. 

Childish Gambino nyári dalokkal bizonyítja, hogy van élet a This is America után is

A streaming szolgáltatóknál érhető el, Donald Glover, azaz Childish Gambino nyári ihletésű számaival bizonyítja, hogy tud mást is a Summertime Magic és a Summer Pack név alatt. This is American kívül. Utóbbiból amúgy épp’ most készül egy számítógépes retró változat, amelyről ebben a cikkünkben írtunk.

Donald Glover, aki amúgy a rejtélyes megnyilatkozásairól és titkolózásairól híres, már egy ideje pedzegeti, hogy hátrahagyja Childish Gambino alteregóját. A rajongóknak azonban nem kell aggódni, az énekes ugyanis biztosította a közönséget afelől, hogy egy utolsó lemez még érkezik a közeljövőben. Arról azonban semmilyen információt tért fel, hogy Donald Glover Presents lesz-e az vagy sem. 

SZA és Childish Gambino egy édeni videó-klipben térnek vissza

SZA nemrég mutatta meg magát egy rövid villanás erejéig Gambino This is America-jában. Donald Gloveren kívül az énekesnő édesanyja, Audrey Rowe is feltűnik a klipben. SZA és Childish Gambino is fellépnek a Lovebox Festivalon júliusban. A londoni fesztiválon látható lesz többek között Bonobo, a Wu-Tang Clan és Peggy Gou.

A kérdést illetően nehezítő körülményként hat a tény, miszerint a részben a pánik lecsitítására született meglepetés album mindössze tizenkét óra alatt tűnt el az internetről. Donald Glover hivatalos oldaláról ugyanis felszívódott az album, homályban hagyva az értetlen rajongókat. Hogy Childish Gambinonak mi oka volt mégis törölni a lemezt az internetről arról egyelőre nincsen információ.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk