Egy nő 20 millió dollárra pereli az R&B énekest, Chris Brownt, mert állítólag bekábítószerezte és megerőszakolta egy P Diddy tulajdonában lévő miami ingatlannál kikötött jachton.

Chris Brownt egy névtelen nő pereli nemi erőszakkal

A névtelen felperest – hivatásos koreográfus, táncos, modell és zenész, aki a perben Jane Doe néven szerepel – és egy ismeretlen barátját egy férfi barátja hívta meg a jachtra 2021. december 30-án, írja a The Guardian.

A per szerint Brown a jachton egy kevert italt tartalmazó csészét ajánlott fel Doe-nak. Miközben „tippeket adott neki a zeneiparban való karrier indításához”, állítólag újratöltötte a poharát, ami után a nő „dezorientálttá, fizikailag instabillá vált, és elkezdett elaludni” – áll a keresetben.

Azt állítja, hogy egy hálószobába vezették, ahol Brown becsukta az ajtót, és nem volt hajlandó elengedni. A vádirat azt állítja, hogy levetkőztette és megerőszakolta, és miután elélvezett benne, bejelentette, hogy „kész”. Azt állítja, hogy Brown követelte Doe-tól, hogy másnap vegyen be sürgősségi fogamzásgátlót.

Az énekes tagadta a vádakat

Chris Brown Instagram-sztoriban hazugságnak nevezte a vádakat, és azt állította, mindig akkor „találnak ki” valamilyen „baromságot”, amikor új zenét ad ki.

Doe ügyvédje, Ariel E Mitchell azt mondta a Rolling Stone-nak, hogy „bizonyosodni akarnak arról, hogy minden felet felelősségre vonjanak, hogy elkezdhessük kiirtani ezt a viselkedést társadalmunkból”.

Brownnak számos jogi problémája volt, amióta 2009-ben elítélték akkori barátnője, Rihanna elleni erőszakos testi sértés miatt. Korábban megtagadták tőle a belépést az Egyesült Királyságba, Kanadába, Japánba, Ausztráliába és Új-Zélandra.

Brown, a 2000-es évek egyik legjelentősebb R&B alakja, még ebben az évben kiadja tizedik albumát, a Breezy-t. Azt mondta, azt akarja, hogy a zene „beszéljen a nők lelkével”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet