Shannon Epsteint, Chris Christie volt New Jersey-i kormányzó unokahúgát letartóztatták, miután állítólag kokaincsempészettel vádolt meg egy családot, majd összeverekedett a rendőrséggel.

A vádak szerint Shannon Epstein azt állította, hogy egy latinnak tűnő családot “kokaincsempészettel” vádolt meg. Ezután állítólag agresszívvé vált, majd megsebesített hat seriffhelyettest, akik közül az egyiket megharapta, írja a DailyStar.

Ezután állítólag ágyékon rúgott egy másik helyettesét. Többük később a mentői elláttásra szorultak. Az eset a Spirit Airlines New Orleansból New Jersey-be tartó járatának fedélzetén történt november 24-én.

A Jefferson Parish seriff hivatalának szóvivője, Jason Rivarde kapitány a NOLA.com-nak elmondta, hogy Epstein azt mondta a helyetteseknek, akik megpróbálták leszállítani a repülőgépről, hogy elveszítik az állásukat vagy börtönbe zárják őket, megfenyegetve őket nagybátyja erős kapcsolataival, beleértve a Donald Trumphoz fűződő barátságát.

Végül hét képviselő kellett ahhoz, hogy tolószékhez bilincseljék, és lekényszerítsék – mondta. Hozzátette, hogy továbbra is kiabált, és megpróbálta megharapni a képviselőket, miközben letartóztatták. Hat rendbeli bántalmazással vádolják egy rendőr ellen, három rendbeli nyugalom megzavarása, egy erőszakos letartóztatás elleni ellenállás miatt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet