A kétezres évek kultikus horrorsorozata visszatérhet a mozivászonra, méghozzá nem folytatás képében, hanem reboottal.

A sötét hangulatú horror védjegyévé a különleges és kegyetlen halálcsapdák váltak, amelyeket a szadista sorozatgyilkos Jigsaw eszelt ki a foglyul ejtett áldozatai számára.

Chris Rock Fűrész Reboot
Chris Rock Készíti Az Új Fűrész Filmet / Fotó: Dead Entertainment

Vajon ki lehet az az elvetemült, aki úgy döntött, hogy új lendületet ad a sorozat számára egy reboottal? A válasz nem más, mint Chris Rock, amerikai komikus-színész.

Első hallásra mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy miért? De úgy tűnik a Lionsgate stúdió vezetője, Joe Drake nem áll szkeptikusan a sorozat újragondolásához.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amikor Chris Rock eljött hozzánk és elmondta a vízióját és az elképzeléseit Jigsaw történetének folytatásáról, mindannyian megláttuk benne a lehetőséget[/perfectpullquote]

– magyarázza Joe Drake. Chris Rock az új filmben az eredeti franchise szellemiségéhez hű marad, de mégis képes lesz új, kreatív elképzeléseket vinni a horrorfilmbe.

Az Aquaman rendezője, James Wan készíti az új Mortal Kombat-filmet

James Wan producer négy évvel ezelőtt jelentette be először, hogy a Mortal Kombat nevű videójáték-franchise alapján filmet készít. Az előkészítésének ideje elhúzódott, de végre 2019 végén elindulhat a forgatás a szerint. Még 2016 novemberében jelentették be, hogy a díjnyertes reklámfilm rendező Simon McQuid fogja rendezni az új Mortal Kombat-filmet, amely az első nagyjátékfilmes munkája is lesz egyben.

A film Chris Rock története alapján íródik majd, emellett pedig az executive produceri teendőket is ellátja a sorozat eredeti készítőivel James Wannal és Leigh Whannell-lel együtt.

via GIPHY

A szereposztással kapcsolatban egyelőre még semmi konkrétumot nem árultak el a készítők, de csodálkoznánk, ha a komikus valamilyen formában ne tűnne fel a filmben.

Chris Rock Fűrész Reboot
Bedurvul Chris Rock: Újraforgatja A Brutális Horrort / Fotó: Popular News

A Chris Rock-féle Fűrész-reboot várhatóan 2020 októberében érkezhet meg a mozikba, írja a Vice.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk