Követem Közélet Chris Wallace kiröhögte Donald Trumpot az általa kitöltött kognitív...

Chris Wallace kiröhögte Donald Trumpot az általa kitöltött kognitív teszt eredményei miatt 

Promóció

Egy műsorban Donald Trump amerikai elnök “nagyon keménynek” nevezte azt a kognitív tesztet, amit feltevése szerint előzetesen kitöltött. A házigazda Chris Wallace kiröhögte az esetet. 

Hihetetlen eredmények

Promóció
- Advertisement -

A Fox News vasárnapi adásának hamis feltevésektől és bizarr pillanatoktól hemzsegő interjújában Donald Trump azt állította, Joe Biden, az Egyesült Államok korábbi alelnöke nem is tudja, hogy egyáltalán életben van, miközben saját mentális egészségével dicsekedett. 

Chris Wallace és a kognitív teszt a Fox News adásában / Fotó: Részlet az adásból

Erre reflektálva Chris Wallace házigazda szóvá tette, hogy a közelmúltban történt szavazások – beleértve a Fox News közvélemény-kutatását is – azt igazolják, hogy sokak szerint Biden szellemileg alkalmasabb az elnöki posztra, mint Trump. A kormányfő azzal védekezett, a hónap elején elvégzett egy kognitív tesztet a Walter Reed Orvosi Központban, amely eredményeit állítása szerint meglepően kiemelkedőnek, hihetetlennek gondoltak az orvosok, írja a Rolling Stone. 

Újabb bölcs meglátás

Donald Trump azonban nemcsak a kognitív tesztjének eredményével dicsekedett, de felhívta annak nehézségére is a figyelmet. “Nagyon kemény feladatként” emlékezett vissza a kérdéssorra, amit állítása szerint Chris Wallace aligha tudott volna megoldani.

No Title

Wallace: Well, it’s not the hardest test. They have a picture and it says “what’s that” and it’s an elephant https://t.co/BnsHPO6Nfc pic.twitter.com/hMI8rSdQJl

A házigazda kiröhögte az elnököt és bevallotta, korábban ő is kitöltötte a teszt online verzióját. Wallace szerint a kérdéssorban állatok lerajzolására, azonosítására volt szükség, valamint a 100-tól hetesével való visszaszámolásra, ami igencsak könnyű feladat. 

Donald Trump fia a könyvében szeretné “leleplezni” Joe Bident

A TikTok alkalmazás betiltását fontolgató Donald Trump korábban magányos harcosként hivatkozott magára, de még sincs teljesen egyedül, hiszen fia könyvet írt vetélytársa leleplezése érdekében. A megjelenő könyv a Liberal Privilege (A liberális előjog) címet viseli, alcímként pedig a Democrat’s Defense of the Indefensible, azaz a Demokraták védik a védhetetlent alcímmel jelenik meg augusztusban, írja a The Guardian .

Donald Trump tovább bizonygatta saját igazát. Hozzátette, Biden képtelen lenne a feladat teljesítésére, míg ő mind a 35 kérdést helyesen oldotta meg. Trump hasonlóan bölcs megjegyzései, az egészségügyi tanácsai és összeesküvés-elméletei már korábban is megosztó reakciókat váltottak ki az amerikai állampolgárokból. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3