Christina Aguilera ismét a Mickey Mouse Club-beli egykori színésztársa, Britney Spears 13 éves gondnokságának végéről beszélt.

Christina Aguilera kiemelte, minden nő megérdemli a szabadságot

Christina Aguilera az Enrique Santos Show vendége volt új albumának apropójából, és az interjúban Britney Spears is szóba került.

Ez egy olyan téma, amelyre mindenképpen szeretnék vigyázni, mert soha nem akarok tapintatlanul beszélni valakiről, akit annyira tisztelek és csodálok. De nagyon boldog vagyok

– mondta az énekesnő.

Csak azt mondom el, amit kényelmesnek érzek, ha elmondom, ahogy korábban is mondtam, és kijelentettem, hogy nem is örülhetnék jobban neki. Minden nő megérdemli, hogy felhatalmazva érezze magát, és saját maga birtokolja ezt úgy, ahogy jónak látja

– tette hozzá.

Azt kívánja, Britney Spears a legboldogabb életét élje

Aguilera korábban beszélt Spears jogi csatájáról az énekesnő érzelmes vallomását követően júniusban a Twitteren : “Egy nőnek, aki a legtöbbek számára elképzelhetetlen körülmények között és nyomás alatt dolgozott, megígérem, hogy megérdemli a szabadságot, hogy a lehető legboldogabb életét élje.”

Britney Spears korábban Instagram-oldalán kritizálta az énekesnőt, amiért kitért a gyámságot érintő kérdés elől egy interjúban, ahelyett, hogy kiállt volna az ügye mellett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet