Christina Aguilera szigszalaggal védi mellbimbóit a koncerteken

Christina Aguilera a Los Angeles-i Zappos Theaterben adott szilveszteri koncertet. Az előadás közben azonban elővillant az énekesnő melltapasza, szúrta ki a DesignTaxi.

Christina Aguilera a koncert során igencsak merész ruhát viselt, amely kihangsúlyozta irigylése méltó idomait.

Christina Aguilera
Christina Aguilera / Fotó: X17Online

Az extrémen mély dekoltázsú fehér trikó mellett neccharisnyával és magassarkú csizmával fokozta a hatást. A ruha díszítését szolgáló lepel gyakorlatilag a csizmájának szárát súrolta, de csípőjén látható díszítésről sem szabad elfeledkezni.

A 29 éves Taylor Swift megdöntötte Michael Jackson rekordját

Taylor Swift az Amerikai Zenei Díjak (AMA) gálaestjén a 25. trófeáját is begyűjtötte, ezzel megelőzve a tíz éve meghalt, ám idén újra pedofíliával vádolt Michael Jacksont, aki 24 díjjal az eddigi csúcstartó volt. taylor swift rekord taylor swift instagram, taylor swift lover,

Aguilera annyira belemelegedett az előadásba, hogy véletlenül kivillantotta bájait a közönségnek, és jól láthatóvá váltak a mellbimbóit fedő X-alakban felragasztott tapaszok.

It was magical to close 2019 and kick off the New Year with my fighters in Vegas. Thank you all for giving me #TheXperience of a lifetime! I love you!! See you back in Feb!

No Description

Úgy tűnt, hogy a baleset nem hozta zavarba az énekesnőt, tovább folytatta az éneklést.

Aguilera egy rövid videót is megosztott Instagram-oldalán az eseményről, amelyben köszönetet mondott rajongóinak az életre szóló élményért.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból