Öt díjat nyert Christone “Kingfish” Ingram az amerikai Blues Music Awardson. A tavaly feltűnt gitáros, énekes a memphisi The Blues Foundation által szervezett online eseményen kapta a legtöbb elismerést.

Tavaly robbant be, máris öt díjat nyert

A 21 éves zenész az év albuma, a legjobb új felfedezett előadó albuma, a legjobb kortárs blues album, a legjobb gitáros, valamint a legjobb kortárs férfi blues előadó kategóriában is győzött – írta a Billboard a vasárnap esti díjátadóról.

Christone Ingram Kingfish Blues Music Award
Christone Ingram “Kingfish” / Fotó: Rory Doyle

Christone Ingram 2019-ben robbant be a nemzetközi blueséletbe bemutatkozó, Kingfish című lemezével.

Az eseményen három díjat söpört be a Dennis Gruenlinggel kiegészülő Nick Moss Band, kettőt kapott Sugaray Rayford, akit a B.B. Kingről elnevezett rangos elismeréssel jutalmaztak.

Johnny Depp és Jeff Beck közös albumukon John Lennon klasszikusát dolgozzák fel

Johnny Depp és Jeff Beck is Instagram-oldalukon jelentették be a nagy hírt, miszerint közös albummal készülnek. John Lennon ikonikus és jelenleg égetően aktuális számát dolgozzák majd fel, az Isolation t. Depp-nek azonban nem ez az egyetlen zenei munkája, korábban együtt munkálkodott a Hollywood Vampires rock bandával is, amiben többek közt Alice Cooper és az Aerosmith gitárosa, Joe Perry is játszik.

Az online esemény házigazdája, Shemekia Copeland énekes a legjobb kortárs női blues előadó kategóriában győzött, Bobby Rush-é lett az év soul blues albuma, a legjobb énekesnek pedig Mavis Staplest választották.

A pandémia miatt online díjátadót tartottak

A koronavírus-járvány miatt online megrendezett díjátadó műsorban bemutatták számos művész otthonában rögzített produkcióját, valamint korábbi show-kból is felidéztek részleteket.

Az exkluzív Met Gála egyelőre a múlté: online programokkal készülnek

Az 1948 óta megrendezésre kerülő, a divatvilág legfontosabb felvonulásának tartott MET Gála vendéglistája általában 650-700 fős. Exkluzivitása mellett ez a divatszakma legfontosabb adománygyűjtő eseménye. A gála közzéppontjában maga az adományozott, a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Costume Insitute-jának új kiállítása áll, és a témának megfelelően kell a sztároknak felöltözniük minden évben.

A programban látható és hallható volt mások mellett Steve Miller, Steve Cropper, Dion, Steven Van Zandt, Charlie Musselwhite, Ruthie Foster és Keb’ Mo’.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet