Egy divattervező a szingli nőknek Valentin-napi vibrátort tervezett

Christopher Kane divattervező úgy döntött, hogy kreativitását a hölgyek boldogságának szolgálatába állítja, vibrátort tervezett.

Elsősorban hölgyek számára tervezte

A More Joy kellemes élvezeteket ígér, amely 12 sebességes és vízálló, de emellett csendes motorral rendelkezik, nagyon diszkrét.

more joy2
More joy vivrátor / Fotó: Christopher Kane

Kane nem az első dizájner, aki a kollekcióját felnőtteknek szánt ajándékkal egészítette ki, írja a Dazed. A Saint Laurent a tavalyi évben, arany színű csomagolással ellátott gumióvszerekkel rukkolt elő.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Valentin-napi meglepetésnek szánta!

Christopher Kane divattervezo vibrator
Christopher Kane divattervező a londoni The Connaught-ban / Fotó: Richard Grassie

A More Joy névre keresztelt játékszer 30 font összegér vásárolható meg.

A nyugodt alvás titka: a mell formájú párna / ContextUs

A Boobie Pillow vagyis a cicipárna, ahogy azt a neve is sugallja egy női mell formájú párna, rózsaszínű mellbimbókkal kiegészítve. Nagy népszerűségnek örvend az online áruházakban. – lelkendezik egy vásárló a termékkel kapcsolatban. A vicces ajándékok és online rendelt termékek nem mindig azt nyújtják, amit a hirdetések alapján várna tőlük a vásárló, de a cicipárna esetén nem kell tartani a csalódástól.

A More joy (Mégtöbb élvezet) szlogen a brand egyik nagy sikerérvé vált, az Instagramon is. A Valentin-nap közeledtével a kollekcióhoz selyem maszkok és sálak is tartoznak, a legújabb More Joy kínálatához. A vibrátorral pedig azokra a hölgyekre is gondoltak, akik egyedül töltik ezt a napot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból