Titokban bemutatták Christopher Nolan új filmjének előzetesét

Csütörtök este valamennyi amerikai moziban a Halálos iramban: Hobbs & Shaw vetítése előtti előzetesek között megjelent Christopher Nolan új filmje, írja a Variety. Tenet 40 másodpercet mutatott magából.

Néhány amerikai mozi a Halálos iramban: Hobbs & Shaw premiere előtt többek között a Tenet első előzetesét is bemutatta. Az ízelítő már korábban kiszivárgott, azonban nem tudni, mikor jelenik meg hivatalosan. A közösségi médiában megjelent posztok szerint a videó negyven másodpercig tart és John David Washington látható rajta. A rendezőtől egyébként nem meglepő, hogy így mutatja be filmjét azok után, hogy kijelentette: nem rajong a streaming szolgáltatásokért.

christopher nolan tenet
Christopher Nolan / Fotó: Venturelli/WireImage

Az akcióthrillerről egyelőre annyit tudni, hogy egy nemzetközi kémjátszmáról szól, nem csoda tehát, hogy hét országban forgatták. A főbb szerepeket Robert Pattinson, John David Washington, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson és a Nolan-filmek állandó színésze, Michael Caine alakítják.

A Westworld készítői leszerződtek az Amazon stúdióval

Nolan és Joy egy már létező projekten fog dolgozni a stúdiónál. Az Amazon tavaly kezdett el dolgozni William Gibson A Periféria című regényének sorozatadaptációján. A páros a több különböző jövőben játszódó regény adaptációját fogják életre kelteni. A Paramount Ranch vadnyugat témájú park számos film és sorozat helyszínéül szolgált.

Ami meglepő, hogy a megszokott stábtól most távol marad Hans Zimmer, helyette Ludwig Göransson komponálja az eredeti filmzenét, aki nemrég a Fekete párducban nyújtott teljesítményéért kapott Oscar-díjat. Az amerikai premier 2020. július 17-én esedékes.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból