Titokban bemutatták Christopher Nolan új filmjének előzetesét

Csütörtök este valamennyi amerikai moziban a Halálos iramban: Hobbs & Shaw vetítése előtti előzetesek között megjelent Christopher Nolan új filmje, írja a Variety. Tenet 40 másodpercet mutatott magából.

Néhány amerikai mozi a Halálos iramban: Hobbs & Shaw premiere előtt többek között a Tenet első előzetesét is bemutatta. Az ízelítő már korábban kiszivárgott, azonban nem tudni, mikor jelenik meg hivatalosan. A közösségi médiában megjelent posztok szerint a videó negyven másodpercig tart és John David Washington látható rajta. A rendezőtől egyébként nem meglepő, hogy így mutatja be filmjét azok után, hogy kijelentette: nem rajong a streaming szolgáltatásokért.

Christopher Nolan Tenet
Christopher Nolan / Fotó: Venturelli/Wireimage

Az akcióthrillerről egyelőre annyit tudni, hogy egy nemzetközi kémjátszmáról szól, nem csoda tehát, hogy hét országban forgatták. A főbb szerepeket Robert Pattinson, John David Washington, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson és a Nolan-filmek állandó színésze, Michael Caine alakítják.

A Westworld készítői leszerződtek az Amazon stúdióval

Nolan és Joy egy már létező projekten fog dolgozni a stúdiónál. Az Amazon tavaly kezdett el dolgozni William Gibson A Periféria című regényének sorozatadaptációján. A páros a több különböző jövőben játszódó regény adaptációját fogják életre kelteni. A Paramount Ranch vadnyugat témájú park számos film és sorozat helyszínéül szolgált.

Ami meglepő, hogy a megszokott stábtól most távol marad Hans Zimmer, helyette Ludwig Göransson komponálja az eredeti filmzenét, aki nemrég a Fekete párducban nyújtott teljesítményéért kapott Oscar-díjat. Az amerikai premier 2020. július 17-én esedékes.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk