Nézem Film Christopher Nolan visszatér a vászonra

Christopher Nolan visszatér a vászonra

Promóció

Christopher Nolan 2017-ben újra új filmet hoz nekünk a mozivásznakra. A filozofikus, elrévedő, olykor szélsőséges témákat is boncolgató rendező, aki olyan filmeket jegyez, mint az új Batman-trilógia, A tökéletes trükk vagy a Csillagok között, 2014 óta nem jelentkezett új produkcióval.

Promóció
- Advertisement -

Legújabb filmjében Nolan ismét egy periférikus területre tévedt: a II. világháború világát idézi meg, középpontjában a hatalmas pusztításáról és veszteségeiről elhíresült Dunkirk-i csatával. A filmről egyelőre még csak annyit lehet tudni, hogy a német hadsereg által körülzárt brit, belga és francia katonákról fog szólni, akik menekülni akarnak, túlélni és hazajutni.

A film olyan neveket vonultat fel, mint a Peaky Blindersből ismert nagyszerű duó, Tom Hardy és Cillian Murphy, Kenneth Branagh (Valkűr, Harry Potter és a titkok kamrája), James D’Arcy (Carter ügynök), vagy a One Directionből ismert Harry Styles énekes, aki még csak ebben a filmben bontogatja a szárnyait. Talán elsőre nehéz megpróbáltatás lesz, de kíváncsian várjuk a fejleményt.

A Dunkirk zenéjét Hans Zimmer szerezte, a bemutatóra azonban még jövő nyárig várnia kell a közönségnek. Addig is, íme, a film első előzetese:

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3