Hallgatom Chuck D.: csak rémhír volt Flavor Flav kizárása a...

Chuck D.: csak rémhír volt Flavor Flav kizárása a Public Enemy-ből

Promóció

Chuck D. az 1938-as Világok Harca metahoaxhoz hasonlította a Public Enemy bandatagjai közötti műbalhét. Közben az új számuk is megjelent.

Chuck viccelt

Promóció
- Advertisement -

Chuck D megerősítette, hogy Flavor Flav továbbra is a Public Enemy tagja marad. Az a hír, hogy kirúgják a bandából csak médiahack volt, írja a The Guardian.

Flavor Flav és Chuck D a Public Enemy-ből / fotó: Ilpo Musto / Rex / Shutterstock

Március 1-én Chuck D azt mondta, hogy az együttes Flavor Flav nélkül működik tovább. A ’80-as évek közepén indult, politikai szövegeikről ismert hip-hop zenekar alapító tagja ezután megköszönte a közreműködést és minden jót kívánt kollégájának. Ezután azt nyilatkozta, hogy Flav beperelte, amit a másik érintett rapper tagadott a Twitteren. Továbbá beszámolt arról is, hogy már 2016-tól felfüggesztették a tagságát a zenekarban, mert inkább a bulizást választotta a meló helyett. Hozzátette, hogy Flavnak inkább elvonóra kéne mennie és, hogy csak a pénz motiválja.

Juice WRLD az FBI-tól való félelmében nyelhette le a tablettákat, amik megölték

A 21 éves Juice WRLD vasárnap reggel halt meg a chicagói reptéren epilepsziás rohamban, miután leszállt a magángépe. A halálának oka a bevett fájdalomcsillapítók lehettek, amiket az FBI elől akart elrejteni. juice wrld halálának oka, juice wrld igazi neve Jarad Anthony Higgins

Úgy tűnik, a viszálykodást az váltotta ki, amikor Flav nem lépett fel az együttessel Bernie Sanders naggyűlésén. Ügyvédein keresztül azt nyilatkozta, hogy nem egyetlen jelölt mögé sem áll a választási kampány alatt, valamint Chuck D-nek nem volt joga a Public Enemy-t felhasználni politikai jelöltek támogatásához. Chuck D-nek természetesen jogában áll kinyilvánítani a politikai nézeteit, de egyedül nem teheti azt a PE nevében.

Tönkretennéd a politika miatt azt, amit 35 év alatt felépítettünk? 10 éve tiszta vagyok és a PE nem létezik Flavor Flav nélkül. Mérges vagyok rád, Chuck, akár megosztod, akár összehozod az embereket, mindenki tudja, kinek az oldalán állok

– írta a közösségi oldalán Flav.

The time is now! FIGHT THE POWER! PullUp and see @mrchuckd_pe @djlord @mcjahi and S1Ws. Public Enemy Radio & @berniesanders March 1st at the LA Convention Center! #berniesanders #bernie2020 #publicenemy

9,741 Likes, 991 Comments – PublicEnemy (@publicenemy) on Instagram: “The time is now! FIGHT THE POWER! PullUp and see @mrchuckd_pe @djlord @mcjahi and S1Ws. Public…”

Chuck D viszont nemrég rémhírnek nyilvánította az egész epizódot.

„Valami sz_rság (sic!) vagy katasztrófa szükséges ahhoz, hogy az embereknek kinyíljon a szeme? Nyilvánvalóan igen, még akkor is, ha az állandó figyelem a legkifizetődőbb” – reagált Chuck D a weboldalán.

Néztem az Orson Welles-féle Világok harca rádiós hangjátékot, amikor 1938-ban az élethű előadás miatt kitört a pánik az emberek között, mert Amerikában rengetegen elhitték, hogy valóban megtámadták a Földet a marslakók. Hát ez történt velünk is. Amikor hallgattam Trump baromságait, akkor jutott eszembe, hogy ki fogom használni az elnökválasztási kampányt és fellépek. Így született a mesterterv Flavvel. Emlékeztetni akartuk az embereket, hogy nem az az igazán fontos, ami népszerű. Így született a hoax, a mi Világunk harca

– folytatta Chuck D. Hozzátette még, hogy Flav mindig távol szokott maradni a politikai rendezvényektől, és ebben mindig is egyetértés volt közöttük. Megemlítette, hogy a Public Enemy az nem azonos az Enemy Radióval, amelyben Flav kivételével mindenki szerepel. Márpedig ez utóbbi formáció lépett fel Bernie Sanders naggyűlésén március 1-én Los Angelesben.

A média halott rapperekkel van tele

Ez a bejelentés éppen egybeesett az Enemy Radio és a Public Enemy közös felvételének megjelenésével. A fentiekből az következik, hogy az új dalban Chuck D és Flavor Flav is szerepel. A Food Is a Machine Gun az amerikai élelmiszeripart figurázza ki. A szöveg a Szövetségi Élelmiszer- és Gyógyszerminősítő Ügynökséget (FDA), a mértéktelen cukorfogyasztást támadja, és az élelmiszereinkben is megtalálható növényvédőszerek és vegyi anyagok ellen emel szót.

Food As A Machine Gun – Enemy Radio ft. Public Enemy

From the Enemy Radio album LOUD IS NOT ENOUGH Out Now: https://smarturl.it/LoudIsNotEnough Stream Food As A Machine Gun: https://smarturl.it/FAAMG

Továbbá bejelentették azt is, hogy készül az új Enemy Radio album, a Loud Is Not Enough.

Egy hosszabb podcastinterjúban Chuck D részletezte a helyzetet. Elmondta, hogy az emberek jobban felkapják fejüket a rossz hírekre, mint a jóra. Nem örült, amikor szapulták Flavet a médiában.

“𝕄𝔸ℕ 𝕃𝕀𝕊𝕋𝔼ℕ” 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕟𝕖𝕨 #𝔼ℕ𝔼𝕄𝕐ℝ𝔸𝔻𝕀𝕆 𝕒𝕝𝕓𝕦𝕞 𝕃𝕆𝕌𝔻 𝕀𝕊 ℕ𝕆𝕋 𝔼ℕ𝕆𝕌𝔾ℍ. 𝔸𝕃𝔹𝕌𝕄 𝕆𝕌𝕋 ℕ𝕆𝕎! #SPOTIFY #APPLE #AMAZON #GOOGLEPLAY #ENEMYRADIO

493 Likes, 23 Comments – PublicEnemy (@publicenemy) on Instagram: “”𝕄𝔸ℕ 𝕃𝕀𝕊𝕋𝔼ℕ” 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕟𝕖𝕨 #𝔼ℕ𝔼𝕄𝕐ℝ𝔸𝔻𝕀𝕆 𝕒𝕝𝕓𝕦𝕞 𝕃𝕆𝕌𝔻 𝕀𝕊 ℕ𝕆𝕋 𝔼ℕ𝕆𝕌𝔾ℍ. 𝔸𝕃𝔹𝕌𝕄 𝕆𝕌𝕋 ℕ𝕆𝕎! #SPOTIFY #APPLE…”

Elismerte, hogy valóban érkezett Flav ügyvédeitől egy felszólító levél a Sanders-buli után, mert a számlát a Public Enemy Radio névre állították ki, nem pedig az Enemy Radio számára. Ez pedig Flav elevenébe vágott. Ezután jött a felszólító levél, amire reagált. Azt találták ki, hogy legalább legyen valami tanulság a sztoriból.

Lil Uzi Vert legújabb albuma ismét a legjobbak közt

Lil Uzi Vert rappernek amúgyis biztos helye volt a Rolling Stone magazin által összeállított legjobb albumokat felsorakoztató toplistáján. A művész idén március 6-án mutatta be Eternal Atake lemezét, ami elnyerte a lista legméltóbb pozícióját. Azonban rá egy hétre a lemez deluxe verziója, a Eternal Atake (Deluxe) – Luv vs.

Kifejtette azt is, hogy manapság a hírekben a hip-hop akkor kerül elő, ha ismét meghal egy rapper. Flav kirúgásának híre is azt bizonyítja, hogy csak a negatív hírekre repül rá a média. Flavor Flav nem kommentálta sem a bejelentést, sem az interjút.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3