Családbarát Chucky babát mutatott be egy New York-i divatüzlet

A Supreme őszi/téli kiegészítői között tűnt fel a Gyerekjáték-filmekből ismert horrorbaba, Chucky.

A mozivásznak után a boltokba is visszatért Chucky

Mark Hamill hangján megszólalva tért vissza a mozivásznakra a nyolcvanas évek horror-klasszikusának figurája, Chucky. 2021-ben pedig Chucky címmel sorozat formájában is rémisztgetni fog.

chucky baba
A félelmetes Chucky-baba / Fotó: Supreme

A Supreme New York-i üzlet korábbi kollekciójának részeként téglának, kalapácsnak, de még saját márkás Oreo keksznek is örülhettek a rajongók. A legújabb megjelenések között akvárium, Supreme-márkás fogkrém és egy limitált kiadású Rolex karóra is helyett kapott

Supreme-márkás ruházatot visel a rémbaba

Talán a legnagyobb érdeklődése a tavaly rebootolt Gyerekjáték című horrorból ismert baba, Chucky tart számot a Supreme legújabb kiegészítői közül, írja a Desing Taxi. A játék dobozán a „barátod akarok lenni” szlogen olvasható, de a legnagyobb durranás, hogy filmbeli alteregójához hasonlóan beszélni is tud a figura.

Ijesztő Timothée Chalamet babát árulnak az interneten

Timothée Chalamet a nagy sikerű Szólíts a neveden és a Csodálatos fiú című filmekkel beírta magát a sikeres fiatal színészek közé. Rengeteg rajongót szerzett, és egy babatervezőt is megihletett a személye. A hasbeszélő Chalamet-baba 122 795 amerikai dollár (kb. 35 millió Forint) kezdőáron vásárolható meg. Eddig még egyetlen ajánlat sem érkezett rá.

A rémisztő külsejű baba egy műanyag kést tart a kezében, amely egy hypebeast karikatúra megjelenést kölcsönöz neki. Természetesen Chucky a Supreme által készített csíkos kardigánt és overallt viseli.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból