Mark Hamill lesz a pszichopata játékbaba, Chucky hangja az új Gyerekjátékban

A Star Wars sztárja, Mark Hamill csatlakozott Aubrey Plaza, Gabriel Bateman és Brian Tyree Henry oldalán az 1988-as horrorklasszikus, a Chucky újraalkotásán dolgozó stáb tagjaihoz.

Mark Hamill kölcsönzi ugyanis a hangját az ikonikus gonosznak, Chucky-nak a Gyerekjáték című film rebootjában, írta a Deadline.

Mark Hamill szinkronizálja Chucky karakterét/ Kép: NME

A Star Wars-sztár mellett bejelentették a szereplőgárda többi tagját is, akik szerephez jutnak a nyolcvanas évek horrorklasszikusának feltámasztásában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Rendkívül szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy valódi ikon segédkezik az ikonikus karakter új változatának létrehozásában[/perfectpullquote]

– mondta David Katzenberg producer. „Mark egy tehetséges színész és ünnepelt hangelőadó is, aki rendkívüli energiával és elkötelezettséggel közelít ehhez a kihíváshoz” – tette hozzá a producer.

A film ugyanazon a történet mentén halad majd, mint az eredeti mozi. Karen (Plaza) az egyedülálló anyuka csemetéjét Andy-t (Bateman) egy játékbabával lepi meg, amelyet egy sorozatgyilkos szelleme szállt meg.

CHILD’S PLAY Official Trailer (2019) Chucky Reboot, New Movie Trailers HD

PACIFIC RIM: NETFLIX ANIME WILL HAVE 2 SEASONS, PREMIERE IN 2020 https://www.moviegasm.com/tv-news/pacific-rim-netflix-anime-will-have-2-seasons-premiere-in-…

A filmet Lars Klevberg rendezi Tyler Burton Smith forgatókönyve alapján. A produceri széken Seth Grahame-Smith, David Katzenberg és Aaron Schmidt osztoznak. Az eredeti, ’88-as film világszinten 44 millió dollárt hozott a csupán 9 millió dolláros büdzséből. Ezzel megszületett a a mozivászon egyik legismertebb és legsikeresebb horror karaktere: a pszichopatagyilkos-játékbaba.

Egy újabb villanyszerelős történet: Star Wars – Az utolsó Jedik – Kritika

Szerencsére a korlátlan költségkeret, és a tradicionális vonalak megtartásával két olyan filmet sikerült eddig produkálni, ami minden néző számára kielégítő volt. Értjük ez alatt a hobbista sci-fi nézőtől legfanatikusabb rajongókig. Őszinte leszek: soha nem voltam fanatikus Star Wars-rajongó. Nem képezte szerves részét gyermekkoromnak, és tizenéves korom végefelé láttam először az Új remény t.

Az új film június 21-én kerül az amerikai mozikba.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból