Nézem Film Mark Hamill lesz a pszichopata játékbaba, Chucky hangja az...

Mark Hamill lesz a pszichopata játékbaba, Chucky hangja az új Gyerekjátékban

Promóció

A Star Wars sztárja, Mark Hamill csatlakozott Aubrey Plaza, Gabriel Bateman és Brian Tyree Henry oldalán az 1988-as horrorklasszikus, a Chucky újraalkotásán dolgozó stáb tagjaihoz.

Promóció
- Advertisement -

Mark Hamill kölcsönzi ugyanis a hangját az ikonikus gonosznak, Chucky-nak a Gyerekjáték című film rebootjában, írta a Deadline.

Mark Hamill szinkronizálja Chucky karakterét/ Kép: NME

A Star Wars-sztár mellett bejelentették a szereplőgárda többi tagját is, akik szerephez jutnak a nyolcvanas évek horrorklasszikusának feltámasztásában.

Rendkívül szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy valódi ikon segédkezik az ikonikus karakter új változatának létrehozásában

– mondta David Katzenberg producer. „Mark egy tehetséges színész és ünnepelt hangelőadó is, aki rendkívüli energiával és elkötelezettséggel közelít ehhez a kihíváshoz” – tette hozzá a producer.

A film ugyanazon a történet mentén halad majd, mint az eredeti mozi. Karen (Plaza) az egyedülálló anyuka csemetéjét Andy-t (Bateman) egy játékbabával lepi meg, amelyet egy sorozatgyilkos szelleme szállt meg.

CHILD’S PLAY Official Trailer (2019) Chucky Reboot, New Movie Trailers HD

PACIFIC RIM: NETFLIX ANIME WILL HAVE 2 SEASONS, PREMIERE IN 2020 https://www.moviegasm.com/tv-news/pacific-rim-netflix-anime-will-have-2-seasons-premiere-in-2020/ —– EVERY Superhero Movie After Endgame (Spoilers) https://www.moviegasm.com/comic-book-news/every-superhero-movie-after-endgame/ —— How Avengers: Endgame Sets up Guardians Of The Galaxy Vol. 3 (Spoilers) https://www.moviegasm.com/movie-spoilers-leaks/how-avengers-endgame-sets-up-guardians-of-the-galaxy-vol-3-spoilers/ ——- Get Insider News First.

A filmet Lars Klevberg rendezi Tyler Burton Smith forgatókönyve alapján. A produceri széken Seth Grahame-Smith, David Katzenberg és Aaron Schmidt osztoznak. Az eredeti, ’88-as film világszinten 44 millió dollárt hozott a csupán 9 millió dolláros büdzséből. Ezzel megszületett a a mozivászon egyik legismertebb és legsikeresebb horror karaktere: a pszichopatagyilkos-játékbaba.

Egy újabb villanyszerelős történet: Star Wars – Az utolsó Jedik – Kritika

Szerencsére a korlátlan költségkeret, és a tradicionális vonalak megtartásával két olyan filmet sikerült eddig produkálni, ami minden néző számára kielégítő volt. Értjük ez alatt a hobbista sci-fi nézőtől legfanatikusabb rajongókig. Őszinte leszek: soha nem voltam fanatikus Star Wars-rajongó. Nem képezte szerves részét gyermekkoromnak, és tizenéves korom végefelé láttam először az Új remény t.

Az új film június 21-én kerül az amerikai mozikba.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3