Gyilkos tévésorozat készül a Gyerekjátékból

A Gyerekjáték tévésorozat  jelenleg is fejlesztés alatt áll Chucky címmel.

A sorozatot Don Mancini írja, aki a franchise több darabjának forgatókönyvírója is volt, írja a Joblo. A Chucky producerei David Kirschner és Nick Antosca. Mancini saját Twitter-oldalán tudatta, hogy a a 2020-as évet célozzák meg a várva-várt sorozat premierjeként.

chucky filmsorozat franchise
Chucky-baba nem hagyja nyugton a nézőket, egy filmsorozatban is visszatér / Fotó: IndieWire

A sorozat története az eredeti két rész szellemiségéhez áll majd közelebb. Azonban új szereplők és új karakterek is megjelennek majd a szériában, összhangban a szóban forgó film mitológiával.

A játékbaba hangját Brad Dourif kölcsönzi majd, aki az eddigi Gyerekjáték-filmekben is szinkronizálta a horrorfigurát.

Olyan színészek is visszatérnek a sorozatban, mint Jennifer Tilly és Fiona Dourif, akik szintén nem ismeretlenek a Chucky-franchise világában.

Brad Dourif gyerekjáték
Brad Dourif a Gyűrűk ura – A két torony című filmben / Fotó: IMDb

A sorozat legutóbbi darabja a Chucky kultusza (2017) volt, amelyet szintén Don Mancini írt és rendezett, tehát az alkotó nyakig benne van a Gyerekjáték-univerzumban.

Mark Hamill lesz a pszichopata játékbaba Chucky hangja az új Gyerekjátékban

Mark Hamill kölcsönzi ugyanis a hangját az ikonikus gonosznak, Chucky-nak a Gyerekjáték című film rebootjában, írta a . A Star Wars-sztár mellett bejelentették a szereplőgárda többi tagját is, akik szerephez jutnak a nyolcvanas évek horrorklasszikusának feltámasztásában. – mondta David Katzenberg producer.

Mindezekkel párhuzamosan hamarosan a mozikba érkezik a sorozat rebootja, a Gyerekjáték (2019), amelyet az MGM filmstúdió készít és a rendezést pedig Lars Klevberg vállalta. A Gyerekjáték új mozifilmes verziójában a Star Wars sztárja, Mark Hamill fogja megszólaltatni a sorozatgyilkos játékszert.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból