Cinthya Dictator gyerekkori nehézségeiről mesélt, és arra is kitért, hogyan szerettek egymásba vőlegényével.

Cinthya Dictator Tatár Csilla műsorában mesélt arról, hogy gyerekkorában tanulási nehézségekkel küzdött, diszlexiás, és ezért rengeteg különórára járt, hogy tartani tudja a tempót. Elmondása szerint a tanárok sem segítettek neki abban, hogy javuljon az önértékelése, és éveken keresztül szégyenben élt, a lelki megpróbáltatások pedig később is megmaradtak az életében, írja24.hu.

A diplomamunkája leadása előtt idegösszeomlást kapott, pszichiátriára került, és miután kiengedték, még 3-4 hónapig nem tudta elhagyni a lakását. Ezután kérte fel egy tornacipő márka a nagykövetének, és el sem akarta hinni, hogy valaki még akar vele együtt dolgozni. Később ez a márka kérdezte meg tőle, hogy van-e ötlete, kit válasszanak férfi nagykövetnek, és ekkor jutott eszébe Molnár Tamás, aki ma már a vőlegénye. 

Elküldtem, hogy lehetne esetleg ő. Mi egymás mellett nőttünk fel Újpesten, és akkor őt beválasztották a kampányba. Nagyon tetszett nekik, Tomi meg nagyon hálás volt, hogy beajánlottam, és onnantól kezdve folyton randizni hívott. Akkor így egymásba szerettünk

– idézte fel. Sokat változtak egymás mellett, de ezek a változások nem elvárásokon alapultak, csupán összecsiszolódtak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet