Cinthya Dictator elmondása szerint naponta lát omladozó falakat a VI. kerületben, és szerinte a kerület életveszélyessé vált.

Cinthya Dictator nyilatkozatában ítélte el azt, hogy Terézvárosban fontosabb az, hogy több bicikli- és rollertároló legyen, mint hogy megjavítsák az omladozó bérházakat, írja24.hu.

Életveszélyes ez a kerület! Szinte naponta találkozom omló házfalakkal, szörnyű állapotban lévő házakkal, miközben itt a kerületben inkább azzal foglalkoznak, hogy minél több legyen a biciklitároló vagy a rollerállomás.

“Semmi bajom a bringásokkal, nem arról van szó, de a fontossági sorrenddel egyáltalán nem értek egyet. Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?” – mondta, hozzátéve, hogy bár egy szalaggal el van kerítve a terület, az sem ér sokat, ráadásul valamelyik nap a vőlegénye tette vissza azt a helyére.  

Ott szaladgált két kisgyerek a szülőkkel, nézni is rossz volt. Én már inkább az út közepén megyek, az is biztonságosabb, mint a járda. Mindenkinek azt javaslom, nézze meg, mi van felette, ha arra sétál, mert valóban életveszélyes

– fűzte hozzá. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet