Claudia, a fiatal énekes-dalszerzőnő április végén 6 állomásos (Sheffield, York, Cardiff, Cheltenham, Worcester, London) koncert turnén mutatkozik be az Egyesült Királyságban, majd július végén a kínai közönség szívét készül meghódítani ázsiai koncert sorozata során.

Hirdetés

A brit turné kapcsán már több helyi rádió interjúra ígérkezett el, többek között a BBC stúdiójában is fog beszélgetni és élőben zenélni.

A fellépések mellett Claudia egy EP-megjelenéssel is készül, melyet kifejezetten a brit közönségnek szántak. Április 27-én jelenik meg a digitális felületeken a Perfect kislemez, melyen helyt kap a korábban már ismert, ellenben zeneileg újra gondolt címadó dala, a Perfect, mely alább meghallgatható.

CLAUDIA – Perfect

“Perfect” is taken from the new album “Fire” – out now. Buy here: https://itunes.apple.com/us/album/fire/id1159385881 Video by: Specimen Production Follow CLAUDIA here: Website: https://www.claudiaballa.com Facebook: https://www.facebook.com/claudiaballaofficial Instagram: https://www.instagram.com/claudiasofficial Twitter: https://twitter.com/claudiasoffice Tom-Tom Records 2017.

A svájci Montreux-ben készült videóklip a nők társdalomban elfoglalt aktuális helyzetét boncolgatja vizuálisan.

Ha megtetszett Claudia hangja, kövesd a Facebook-oldalán!

Hirdetés