Közös fotón a ’90-es évek két fenegyereke: Schwarzenegger és Eastwood együtt szilveszterezett

A ’90-es években Clint Eastwood és Arnold Schwarzenegger a filmipar megkerülhetetlen figurái voltak akciófilmjeiknek köszönhetően. Utóbbi Instagram-oldalán pedig most már azt is tudjuk, a való életben is jó barátok.

A szilveszter sok hazai és világsztárnak azt a kikapcsolódást jelenti, amikor elhagyják lakhelyüket. Így tett idén Arnold Schwarzenegger is. A népszerű filmsztár, Kalifornia hajdani kormányzója azonban természetesen nem egymaga szilveszterezett.

A fotóhoz azt is odaírta, “mutassatok egy ikonikusabb duót.”

‪Name a more iconic duo. I’ll wait. ⛷

No Description

A legutóbbi Instagram-fotója arról árulkodik, hogy a ’90-es évek másik fenegyerekével, Clint Eastwooddal búcsúztatta az óévet.

Arnold Schwarzenegger nem halt meg, mint ahogy azt Donald Trump állította

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke érdekes kijelentést tett nemrég. Állítása szerint Arnold Schwarzenegger meghalt, amire nyilvánvalóan a színész, egykori kormányzó is felkapta a fejét. Trump elnökkel kapcsolatban egyébként is minden hétre jut egy érdekes hír, és ha nem is róla, akkor a feleségéről, Melaniá ról biztosan cikkeznek a lapok.

Mindkét színésznek páratlanul népszerű, popukulturális jelentőségű mozikat, már-már mitikus magasságokba emelt hősöket köszönhet a publikum. Arnold Schwarzenegger olyan akciószerepekkel betonozta be magát Hollywood élvonalába, mint a Terminátor és folytatása, a Terminátor 2 – Az ítélet napja, a Kommandó, a Ragadozó vagy épp a True Lies. A rendezőként és színészként egyaránt komoly kritikai- és közönségsikerek sorához járult hozzá. Harry Calahan, az öntörvényű, nyughatatlan nyomozó karakterével beírta magát a filmtörténetbe: a konzervatív szellemiségű, erőszakos és fordulatokban bővelkedő Piszkos Harry-sorozat azóta is a hollywoodi rendőrfilmek egyik etalonja.

clint eastwood arnold schwarzenegger
Clint Eastwood és Arnold Schwarzenegger a 67. Filmakadémia Díjátadón, 1995. március 27. / Fotó: Robert Deutsch, SUA Today

A két szupersztár egyébként összesen öt Oscar-díj, két BAFTA- és hat Golden Globe-díj tulajdonosa. Ketten együtt csaknem 120 filmet készítettek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból