Mick Jagger után Clint Eastwooddal randizgatott a 25 éves Noor Alfallah hollywoodi producer? Vagy még mindig Christina Sandera az aktuális párja?

Jóval fiatalabbak oldalán

Clint Eastwood május 31-én ünnepelte 90. életévét. Bár előtte, csütörtökön rossz hírt kapott, hiszen a filmjeinek zeneszerzője, Lennie Niehaus elhunyt. 90 év ide vagy oda, mint mondaná Jókai Mór, öregember nem vénember. Eastwoodnak két felesége, két élettársa volt eddig és nyolc gyermeke született. Legutolsó feleségétől, Dina Ruizztól 2014-ben vált el, de nem maradt sokáig agglegény. Úgy tűnik, fontos számára, hogy mindig legyen mögötte egy nő. Már 2015-ben megmutatta a nagyvilágnak aktuális párját, Christina Sanderát egy filmbemutatón.

Clint Eastwood Christina Sandera2 Scaled
Sandera És Eastwood A Csempész Premierjén, A Village Színházban, 2018. December 10-Én / Fotó: Getty Images

Azonban két évvel ezelőtt felröppent az a hír, hogy nem a tőle 35 évvel fiatalabb Sandera a jelenlegi párja, hanem a 65 évvel fiatalabb Noor Alfallah hollywoodi producer.

Noor Alfallah
Noor Alfallah / Fotó: A Hollywoodi Producer Hivatalos Instagram-Oldala

Alfallah egyébként a 75 éves Mick Jaggerrel járt korábban. Eastwood oldalán 2019 januárjában, Los Angelesben – akkor csak 23 éves volt Alfallah – tűnt fel a nő autózás közben.

Clint Eastwood Noor Alfallah2
/ Fotó: Backgrid

Ám ez csak pletyka maradt, ugyanis az amerikai People magazinnak és a brit Daily Mailnek mind a két fél azt nyilatkozta, ez nem párkapcsolat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A családunk barátságban áll, és az enyémek Eastwoodéval töltötte az estét. Nem randizunk[/perfectpullquote]

– mondta Alfallah.

Sandera az állandó pont az életében

Mindazonáltal Sandera oldalán látható legtöbbször a színész-rendező. Két évvel ezelőtt, 2018 decemberében mind a nyolc gyermekével fotózkodott Eastwood, és Sandera is látható a fotón. Sőt, 2017-ben arról írt a külföldi sajtó, hogy harmadszorra is megházasodik Sanderával.

Clint Eastwood Csaladja
Eastwood Összes Gyermekével És Christina Sanderával 2018. December 10-Én, Los Angeles-Ben A Csempész Premierjén, A Village Színházban / Fotó: Kevin Winter / Getty Images

Hogy a 90 éves sztár újra az oltár elé lépne, arra azért relatíve kicsi esélyt jósolnak a hozzáértők.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet