A Coca-Cola is reagált Schobert Norbi videójára

Nagy port kavart a vasárnap posztolt videója Schobert Norbinak. Több celeb is beleállt, de talán a legkreatívabb és tömörebb módon a Coca-Cola tette kedd délelőtt.

Innen indult

Schobert Norbi Házasság
Schobert Norbert / Fotó: Fuszek Gábor

Schobert Norbi a vasárnapi ebéd előtt gondolta, 10 percben ledob egy kommunikációs atombombát, filozofál egyet a házasságról, nemi szerepekről, szülésről. Úgy vélte, a házasságok a nők miatt megy tönkre, mert szülés után nem fogynak le.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedése[/perfectpullquote]

– mondta Rubint Réka férje. Bővebben ebben a cikkben írtunk az első videóról, hiszen ígért egy újabbat másnap, hétfő este. Ám közben Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje a nők védelmére kelt.

És követte a második videó, amiben kijelentette, nem kér bocsánatot, fenntartja a véleményét. Hozzátette, valóban marketingfogásnak szánta, ám az egészséges táplálkozásra próbálta felhívni a figyelmet. Természetesen Rubint Réka a férje védelmére kelt, aki elmondta, a stílusa hagy kivetnivalót maga után, de tartalmilag teljes mértékben igaz volt.

Schobert Norbi újabb videót tett közzé: Nem kér bocsánatot

Schobert Norbi újabb videót tett közzé: Nem kér bocsánatot A nők tehetnek a házasság tönkretételéről Vasárnapi ebéd előtt Schobert Norbi élő videózott egyet, amiben többek között azt fejtegette, hogy a nők tehetnek arról, ha tönkremegy egy házasság. “A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul.

Ezután a fitnesslady még kifejtette, hogy a túlsúly nemcsak a testet, hanem a lelket is fogva tartja. Arra biztatja az embereket, hogy hallgassák a férjét, mert segíteni akar. Azt is elmondta, hogy most 58 kiló, de Schobert azt szeretné, ha 70 lenne. Ekkor megszólalt a férj is, és megígérte, ha esetleg a felesége 90 kilóra hízna, akkor se hagyná el, mert szereti, de szexet úgy nem ígér.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Erre reagált a Coca-Cola

Coca Cola Schobert Norbi Hazassag
Így Reagált A Coca-Cola Schobert Norbi Videójára

Nem eresztette bőlére a Coca-Cola, de amennyire tömör, annyira velős az üzenet. Mint írta Facebook-oldalára az óriáscég: “Ha szereted, akkor minden formában megkívánod.”

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból