A Coffee Bean & Tea Leaf Magyarországon még nem ismert, de ettől függetlenül ötletes és jópofa menüt állítottak elő. A Jóbarátok sorozat idén lesz 25 éves, és az évforduló alkalmából a kávézólánc egy különleges menüösszeállítással kedveskedik a rajongóknak. Minden karakterhez más-más italt találtak ki, amelyek ízvilága és stílusa passzol az adott szereplőhöz.

Nem sok olyan ember él, aki ne tudná, mi is az a Jóbarátok. A kultikus sorozat óriási sikert futott be, ami többnyire a színészek tehetségének köszönhető. A széria a mai napig megihleti a rendezőket, számos mém készült az egyes jelenetekből. Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler és Joey irigylésre méltó barátságára pedig mindig jó visszagondolni.

Ők hatan tudják, mi a jó barátság titka / Fotó: We Heart It

A Coffee Bean & Tea Leaf idén nyáron 6 italkülönlegességgel lepi meg a sorozat rajongóit, tisztelegve a széria 25. évfordulója előtt. A Central Perk kávézó állandó társasága körül felmerül egy fontos kérdés: hogyan tudott a 6 szereplő munka mellett ennyit kávézni? Persze egy sorozatban ez is elfér, és titkon valószínűleg sokan arra vágynak, hogy ők is ilyen lazán, ennyi humorral éljék az életüket. A Coffee Bean & Tea Leaf piacra dobta a „Cental Perk” felirattal ellátott kávékat, illetve egy citrusos fekete teát. Így mások is átélhetik, hogy Gunther milyen kávét és teát szolgált fel Rachelnek és barátainak.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

Mindhárom különlegesség megrendelhető a cég honlapján, valamint, ha valaki az Egyesült Államokban él, akár a boltból is, július 31-től augusztus végéig. A vállalat a menülapon szereplő italokat is átnevezte, minden „jóbarátnak” adva egy-egy kávé- vagy italkülönlegességet. Az akcióban szereplő frissítőket augusztus 27-ig lehet megvásárolni az egyes kávézókban.

Íme, a 6 ital, amelyeket a Jóbarátok ihlettek:

6A Monica (Éjféli mokka cold brew)

A Monica / Fotó: Designtaxi

A mindig precíz Monica biztosan imádná ezt a sötét, csokoládé sziruppal nyakon öntött jeges kávécsodát, mivel az ízek tökéletes egyensúlyban keverednek benne.