Eszem + Iszom GasztroArt Jóbarátok-italmenüt állítottak össze – Te kinek az italát innád...

Jóbarátok-italmenüt állítottak össze – Te kinek az italát innád meg?

Promóció

A Coffee Bean & Tea Leaf Magyarországon még nem ismert, de ettől függetlenül ötletes és jópofa menüt állítottak elő. A Jóbarátok sorozat idén lesz 25 éves, és az évforduló alkalmából a kávézólánc egy különleges menüösszeállítással kedveskedik a rajongóknak. Minden karakterhez más-más italt találtak ki, amelyek ízvilága és stílusa passzol az adott szereplőhöz.

Promóció

Nem sok olyan ember él, aki ne tudná, mi is az a Jóbarátok. A kultikus sorozat óriási sikert futott be, ami többnyire a színészek tehetségének köszönhető. A széria a mai napig megihleti a rendezőket, számos mém készült az egyes jelenetekből. Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler és Joey irigylésre méltó barátságára pedig mindig jó visszagondolni.

Ők hatan tudják, mi a jó barátság titka / Fotó: We Heart It

A Coffee Bean & Tea Leaf idén nyáron 6 italkülönlegességgel lepi meg a sorozat rajongóit, tisztelegve a széria 25. évfordulója előtt. A Central Perk kávézó állandó társasága körül felmerül egy fontos kérdés: hogyan tudott a 6 szereplő munka mellett ennyit kávézni? Persze egy sorozatban ez is elfér, és titkon valószínűleg sokan arra vágynak, hogy ők is ilyen lazán, ennyi humorral éljék az életüket. A Coffee Bean & Tea Leaf piacra dobta a „Cental Perk” felirattal ellátott kávékat, illetve egy citrusos fekete teát. Így mások is átélhetik, hogy Gunther milyen kávét és teát szolgált fel Rachelnek és barátainak.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

Mindhárom különlegesség megrendelhető a cég honlapján, valamint, ha valaki az Egyesült Államokban él, akár a boltból is, július 31-től augusztus végéig. A vállalat a menülapon szereplő italokat is átnevezte, minden „jóbarátnak” adva egy-egy kávé- vagy italkülönlegességet. Az akcióban szereplő frissítőket augusztus 27-ig lehet megvásárolni az egyes kávézókban.

Íme, a 6 ital, amelyeket a Jóbarátok ihlettek:

A Monica (Éjféli mokka cold brew)

A Monica / Fotó: Designtaxi

A mindig precíz Monica biztosan imádná ezt a sötét, csokoládé sziruppal nyakon öntött jeges kávécsodát, mivel az ízek tökéletes egyensúlyban keverednek benne.

A Rachel (Matcha Latte)

A Rechel / Fotó: Designtaxi

Bár a kávélánc nem említi, de Rachel vezetékneve, azaz Green, tökéletesen passzol a kávé egészségesebb változatához, a matcha latte-hoz. A vanília porral és tejjel megbolondított ital általában az olyan stílusdiktátorok kávéja, mint Miss Rachel.

A Ross (klasszikus Flat White)

A Ross / Fotó: Designtaxi

Az olyan szofisztikált férfi, mint Ross, csakis Flate White kávét ihat. Espresso és habosított tej, ennyi és nem több.

A Joey (Mango cold brew tea)

A Joey / Fotó: Designtaxi

A cég szerint az édes mangó és a hűs, gyümölcsös tea keveréke ugyanolyan vonzó, mint Joey Tribbiani. Illetve egy ilyennel a kezében az embernek kötelessége feltennie a másiknak a “hogy vagy?” kérdést, ami elindítja az ismerkedést.

A Phoebe (Sütis és krémes jeges keverék)

A Phoebe / Fotó: Designtaxi

A mindig vidám Phoebe Buffay italát az eszpresszó, a sütimorzsák, vanília és csokoládé keverékéből alkották meg, amely ad egy lökést, hogy valaki kiálljon énekelni.

A Chandler (Karamellás kókuszos latte)

A Chandler / Fotó: Designtaxi

Eszpresszó, krémes kókusz és pirított karamella élénk keverékéből született meg Chandler Bing kávéja. Az édesszájúaknak nem lesz nehéz a Chandler mellett dönteni.

ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3