Hiába figyelmeztették a kisgyermeket, hogy ne szökjön el otthonról az építkezésre. Az egyik alkalommal már nem térhetett haza.

Egy fiatal fiú meghalt, miután belecsúszott egy műanyag csőbe egy építkezés kellős közepén. Másnap az építkezők találták meg a kis Conley Thompson holttestét, amikor megérkeztek a munkaterületre – írta meg a The Sun.

A bajt az okozta, hogy nem voltak biztonsági őrök, sem pedig biztonsági kerítés. A kisfiú szomszédai elmondták a rendőröknek az eltűnés éjszakáján, hogy Conley gyakran játszott az építkezésen, annak ellenére, hogy figyelmeztették, hogy nem szabad.
A boncolás eredményei arra utalnak, hogy Conley valamilyen módon az otthonához közeli építkezésen lévő függőleges csőbe beleesett, és nem tudott kijutni onnan.

Kapcsolódó cikk

“Conley súlya miatt teljesen beleszorult a csőbe, és a ruhája korlátozta a légzését” – áll a jegyzőkönyvben.
A nagymamája, Deborah Fraser azt mondta, hogy a kisgyermek halála lesújtotta az egész családot.
“Megcsúszott és egyenesen lezuhant. Utálok belegondolni, hogy min mehetett keresztül. Tudjuk, hogy átjutott egy kis lyukon az építkezés tetején, és mivel vizes volt, elesett és belecsúszott egy függőleges csőbe” – árulta el a gyászoló nagymama.
“Kedves kisfiú volt, pökhendi, mindenbe belekeveredett, de a mosolya ragadós volt” – tette hozzá.
A Howard Civil Engineering Ltd főnöke megjelentek a napokban megtartott tárgyaláson. A munkavédelmi hatóság mulasztásával vádolták meg őket a baleset miatt – jegyezte meg a hírportál.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet