Mélyenszántó gondolatokat a pusztító önértékeléssel – Courtney Barnett koncertet ad Budapesten

Napjaink egyik aktuális énekes-dalszerző szenzációja, Courtney Barnett ad koncertet május 20-án a fővárosi Akvárium Klubban. A 31 éves ausztrál előadónő a kritikusok szerint az egyik legegyedibb hanggal rendelkezik az indie rock világában.

A mélyenszántó gondolatokat a pusztító önértékeléssel vegyítő Courtney Barnettet Grammy- és Brit-díjra is jelölték már. Debütáló albuma, a 2015-ben kiadott Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Think azonnal meghozta számára az elismerést.

b84f9591 8555 41e6 abb0 d87d8945f177 Courtney Barnett 1
Courtney Barnett koncertet ad az Akvárium Klubban / Fotó: Pollstar

2017-ben bensőséges és gyönyörű duettalbumot készített Kurt Vile amerikai zenésszel Lotta Sea Lice címmel.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Ezt követte tavaly a Tell Me How You Really Feel című újabb szólómunka, amely a világtól megfáradt, de kemény alkotót mutatott.

Courtney Barnett – Avant Gardener

Taken from the new LP: ‘The Double EP: A Sea of Split Peas’ Buy here (Digitally) http://smarturl.it/rj0p8q (CD) http://www.amazon.co.uk/Double-EP-Sea-Split-P…

Ezen az anyagon a Breeders két tagja, Kim és Kelley Deal is közreműködött. Dalszövegei részben politikai, részben személyes kapcsolódásúak, lírai gazdagságot mutatva.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. május 20., hétfő 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 8. 900 HUF

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból