Követem Events Mélyenszántó gondolatokat a pusztító önértékeléssel – Courtney Barnett koncertet...

Mélyenszántó gondolatokat a pusztító önértékeléssel – Courtney Barnett koncertet ad Budapesten

Promóció

Napjaink egyik aktuális énekes-dalszerző szenzációja, Courtney Barnett ad koncertet május 20-án a fővárosi Akvárium Klubban. A 31 éves ausztrál előadónő a kritikusok szerint az egyik legegyedibb hanggal rendelkezik az indie rock világában.

Promóció

A mélyenszántó gondolatokat a pusztító önértékeléssel vegyítő Courtney Barnettet Grammy- és Brit-díjra is jelölték már. Debütáló albuma, a 2015-ben kiadott Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Think azonnal meghozta számára az elismerést.

Courtney Barnett koncertet ad az Akvárium Klubban / Fotó: Pollstar

2017-ben bensőséges és gyönyörű duettalbumot készített Kurt Vile amerikai zenésszel Lotta Sea Lice címmel.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Ezt követte tavaly a Tell Me How You Really Feel című újabb szólómunka, amely a világtól megfáradt, de kemény alkotót mutatott.

Courtney Barnett – Avant Gardener

Taken from the new LP: ‘The Double EP: A Sea of Split Peas’ Buy here (Digitally) http://smarturl.it/rj0p8q (CD) http://www.amazon.co.uk/Double-EP-Sea-Split-Peas/dp/B00GCI94J2/ref=sr_1_1?s=music&ie=UTF8&qid=1384526344&sr=1-1&keywords=courtney+barnett (Vinyl) http://www.roughtrade.com/albums/78340 Released on House Anxiety / Marathon Artists / Milk! Records Subscribe to Milk Records here: http://po.st/Uu1PQO Buy ‘Avant Gardener’ here – http://georiot.co/NXf Or for Australia / New Zealand- http://bit.ly/185G9DW Order Courtney’s debut album “Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Think”: http://courtneybarnett.com.au/buy/ Out Now!

Ezen az anyagon a Breeders két tagja, Kim és Kelley Deal is közreműködött. Dalszövegei részben politikai, részben személyes kapcsolódásúak, lírai gazdagságot mutatva.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. május 20., hétfő 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 8. 900 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3