Köszönetet mondtak a nővéreknek és orvosoknak.

Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott és a Manchester United futballistája egy Instagram-posztban közölte, hogy meghalt az egyik ikergyereke a szüléskor.

Ronaldo és barátnője, Georgina Rodríguez ikreket vártak, egy fiút és egy lányt, de csak egyikük maradt életben.

„A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a mi kisfiunk eltávozott. Ez a legnagyobb fájdalom, amit szülő csak érezhet. Csak a kislányunk születése ad nekünk erőt ahhoz, hogy ezt pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg” – írta Ronaldo és Rodriguez közösen.
A posztban köszönetet mondtak a nővéreknek és orvosoknak, és arra kértek mindenkit, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez még október végén jelentették be, hogy ikerpárt várnak. December 16-án pedig megosztották a nyilvánossággal kék és rózsaszín lufik kíséretében, hogy fiú és lány csatlakozik a családhoz.

Ronaldónak eddig négy gyermeke született, elsőként Cristiano Jr. Ronaldo látta meg a napvilágot 2010-ben, majd 2017 júniusában egy béranya szülte meg Ronaldo első ikerpárját, Evát és Mateót. Ugyanebben az évben párja, Georgina megszülte első közös gyermeküket, Alana Martina-t.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet