Meztelen Diplomaták, Apolka and Sophie és The Ship Shop Boys a Crossover Budapest Halloweenon

A Crossover Budapest egy összművészeti kezdeményezés, ami zenészeknek, költőknek és slammereknek nyújt fellépési lehetőséget hónapról hónapra. És jön a halloweeni különkiadás.

Az első, márciusi esemény óta hosszú utat tett meg a Crossover Budapest. Fellépett 17 zenekar, 25 költő, és nagyjából ugyanennyi slammer is. A szervezők idéztek elő csillaghullást a Szent György-hegy hajnalig fesztiválon, tartottak open mic-estet az Ellátóházban az Open Mic Budapesttel közösen, szerveztek nagykoncertet a Három Hollóban, színházi estet az Óvóhelyen, és kétszer is tömegeket vonzottak magukhoz a Margitszigeten, amikor két mikrofonnal, egy erősítővel és néhány ledsorral vágtak neki az augusztusi éjszakának.

crossover budapest karádi gergő sorbonne
Crossover Budapest augusztusi programja / Szilágyi Gyula (b) és Karádi Gergő (j) / Fotó: K-gráfia

A Crossover Budapest Halloween, ami a 11. bulijuk, természetesen beöltözős, a jelmezverseny győztese pedig a támogatóik felajánlásaiból kap összeállítást.

Indul a Crossover Kemény Gabriella költővel, ami több mint 150 nevezőből jutott idáig

Kemény Gabriella költő és művészetmenedzser úgy döntött, utóbbi funkciója fog érvényesülni: a Wesselényi utca 17. szám alatt található Négyszoba galériában, márciustól júniusig tehetséggondozó underground programsorozatot indít. Felhívására fiatal költők, slammerek és zenészek jelentkeztek, hogy megmutassák magukat és kísérletet tegyenek egy valódi közösségi-művészeti élmény megteremtésére. Több mint százötven nevező közül választott ki tíz fellépőt a márciusi eseményre.

A rendezvényen fellép az Apolka and Sophie.

Meztelen Diplomaták – Dánok

ingyenesen letölthető az egész albumunk // get our LP for free: http://bit.ly/1ghK6uK Meztelen Diplomaták – Dánok Sellő Grand Hotel LP (2013) kép: Csabai Att…

Sőt, a The Ship Shop Boys is és a Meztelen Diplomaták sem hagyják ki a Crossover Budapest Halloweent!

Facebook-eseményITT

Időpont: 2019. november 2., szombat, 30., 19:30

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ, Budapest

Jegyár: Ingyenes


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból