Követem Élet + Stílus Csak erős idegzetűeknek: Rejtett kamerás felvételek, hogyan kínozzák és...

Csak erős idegzetűeknek: Rejtett kamerás felvételek, hogyan kínozzák és tesztelik a majmokat

Promóció

Felkerült egy videó az internetre, amelyből kiderül, milyen körülmények között vizsgálják a majmokat ebben az emberszabásúakkal foglalkozó kutatóközpontban, azaz állatkínzás történik. A felvételt az Animal Defenders International(ADI) készítette, rejtett kamerákkal.

Promóció
- Advertisement -

Ezen az látszik, hogy kábítószert injekcióznak beléjük, majd tetoválják őket és teszteket végeznek rajtuk. Habár leszedálják őket, az ADI szerint még érezik a fájdalmat. Miután már hasztalanok, hagyják, hogy a többi majom végezzen a legyengült állattal. És minden tettüket a tudományra hivatkozva mentesítik a tesztelők, a cégek.

Born To Suffer

BORN TO SUFFER – monkeys at the Biomedical Primate Research Centre in the Netherlands. Caught on camera by ADI at Europe’s largest primate facility: animals scared and chased into crush cages; sedated but still conscious monkeys twitching and wincing as they are tattooed and tested; animals with painful injuries from fighting and anal prolapses, the stress of their unnatural environment and the procedures they are subjected to taking their toll; workers showing little respect for the helpless monkeys, singing and dancing around them.

Mindez a Biomedical Primate Research Centre-ben történik, ami Európa legnagyobb ilyen jellegű intézménye. A Daily Mail értesülései szerint 1600 majmot tartanak itt, a folyamatos szaporulathoz pedig 20-40 majmot tartanak, akik gyakorlatilag utánpótlást gyártanak a kísérletekhez.

Promóció
ForrásNuus
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3