Minden családnak megvannak a maga hagyományai. De vannak olyan bizarr rituálék, amik nagy meglepődést okozhatnak egy-egy kívülállónak.

Férjével összekaptak, amiért ő nem szeretné folytatni a bizarr családi rituálét

Nagyon ledöbbent a Redditező nő, aki megtudta, a férje családja nagyon furcsa hagyománynak hódol, mikor elvesztenek egy hozzátartozót. Amikor férje nagymamája elhunyt, anyósa egy őrlőfogat adott ajándékba a nőnek.

Kiderült, hogy a családban hagyomány, hogy ha valaki meghal, kiütik az összes fogát, és szétosztják a halott szerettei között. Még az is számít, ki melyik fogat kapja, ezt a közelség alapján döntik el.

A férje nem értette, hogy a nő miért nem akarja folytatni a furcsa rituálét. Ahogy a 24.hu is megírta, a posztoló nem szeretné magánál tartani egy elhunyt fogát, és attól is kényelmetlenül érzi magát, hogy halála után majd az ő fogait is kivernék.

A nő attól tart, férje a váláson gondolkozik, amiért meg szeretné törni a hagyományt. A férfi nem érti, hogy miért ne akarná, hogy miután meghal, szerettei kapjanak egy emléket tőle. Attól tart, hogy közös gyerekeik majd rosszul fogják érezni magukat, amiért kimaradnak valamiből unokatestvéreihez képest.
A hozzászólók is megosztottnak tűntek a kérdésben. Valaki a nő oldalára állt, mondván tényleg furcsa rituálé, más pedig azt mondta, bizarrság ide vagy oda, tiszteletben lehetne tartani a családi hagyományokat. Neked mi a véleményed?
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet