Csernus Mariann milliókat érő arany pecsétgyűrűje eltűnt egy próba után, és némi készpénznek is lába kélt az otthonából.

Csernus Mariann és hozzátartozója feljelentést tettek a rendőrségen, miután nyoma veszett a színésznő aranygyűrűjének és kisebb összegű készpénznek. A 94 éves Kossuth-díjas színművészt a pénz nem érdekli, de gyűrűjéhez kedves emlékek fűzik, így szeretné visszakapni, írjaBlikk.

A színésznő elmondása szerint a Vizsolyi Biblia című önálló estjéne újított változatának fotóspróbáján még viselte a gyűrűt október végén, de mire hazaért, az ékszer eltűnt. A gyűrűnek eszmei értéke van, társulati tagsága egyik kerek évfordulója alkalmából kapta a Pesti Magyar Színháztól, a korábbi Nemzetitől, ahova 1950-ben szerződött.

Otthon észrevették, hogy készpénz is hiányzik a lakásból, és miután mindent felkutattak, mégsem találták meg se a gyűrűt, se a pénzt, rendőrséghez fordultak.

A pénz soha nem foglalkoztatott, és most sem érdekel, hiszen, ha tényleg eltűnt, csak pár tízezer forintról lehet szó. A pénzemet ugyanis a bankban tartom, és rendszeresen járok felvenni, ha szükségem van rá. Ha lennének is millióim, majd hülye lennék a lakásomban őrizgetni

– árulta el, majd hozzátette, hogy a gyűrűjét viszont szeretné visszakapni, hiszen sokat jelentett neki.

A rendőrség Navarrai Mészáros Mártont, a Vizsolyi Biblia 2.0 produkciós asszisztensét kihallgatta tanúként, mivel az említett napon a színésznő mellett volt. “Legutóbb Mariann ujján láttam, de a színházból nem én vittem haza: csak egy ideig szállítottam, aztán taxit hívtam neki. Két nappal később értesültem róla, hogy elveszett. A kocsiban és a színházban nem találtuk, és annak is kevés az esélye, hogy a taxiban lehúzta volna az ujjáról” – mondta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet