Vigyázat: ez a három csillagjegy hazudik a legjobban!

Akár szelektív hallásnak, füllentésnek vagy kitalációnak hívjuk, nem lehet tagadni, hogy olykor mindenki hazudik. Nem számít, hogy azért hazudunk, hogy ne bántsunk meg valakit, vagy kihúzzuk magunkat a hétvégi programok alól, mindenki hazudott már életében. Ugyanakkor vannak emberek, akik könnyebben kikeverednek a zavaros szituációkból Oscar-díjat érdemlő alakításaiknak köszönhetően.

Ikrek

gemini hazudik
/ Fotó: Getty Images

Az állatövi jegyek közül az Ikrek arról ismertek, hogy rendkívül finom hazugságokkal operálnak. Személyiségük kettős mivolta révén simán átváltanak egy másik karakterre egy szempillantás alatt. Mesterien manipulálnak, és könnyedén behálóznak bárkit. Az a sajátos képességük is megvan, hogy bármit képesek elhitetni, pusztán a személyiségük változtatása révén. A rossz hír az az Ikrek számára, hogy ezek a kis (vagy nagy) hazugságok gyakran kicsúsznak az irányításuk alól és kártyavárként omlik össze a felépített világuk.

Mérleg

merleg hazugsag
/ Fotó: Getty Images

Ha már találkoztál Mérleggel, tudhatod, hogy bárkit képesek elbűvölni a dumájukkal. Hihetetlenül manipulatívak, és lyukat beszélnek a hasadba. A vonzerejük egyrészt abban áll, hogy rendkívül leleményesek és kreatívak, amikor el kell intézniük valamit. Tehát, ha valamit akarnak, vagy nem kívánják a személyes életük részleteit megosztani, a Mérlegek nem éppen a legőszintébb emberek.

Halak

halak hazugsag
/ Fotó: Getty Images

Az érzelmes Halak bizony elég nagy szélhámos tud lenni. A felszínen ők tűnnek a legvédtelenebbnek az állatövi jegyek közül, de ne tévesszen meg az ártatlanságuk. Mindez azért van, mert az érzelmeik vezérlik a kommunikációjukat, és azért hazudnak, hogy áldozatnak tüntessék fel magukat. Ha szembesíted a Halakat a hazugságaikkal, jó eséllyel számíthatsz áldozathibáztatásra. A Halak pontosan tudják, kinek milyen hazugságot hogyan adjanak elő, hogy az ő elképzeléseik szerint alakuljon a helyzet.

Köszönjük, Times of India!

További érdekességek olvashatók a ContextUs Élet+Stílus rovatában!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból