A Trónok harca után a Star Wars sem ússza meg, hogy egy étel- vagy italmárka megidézze. A Coca-Cola négy üdítőnek a palackját tervezte újra, hogy a galaxis rajongóinak kedveskedjen. A Twitter-kommentek alapján, a végeredmény elnyerte az emberek tetszését.

Év végén jön a Csillagok háborúja legújabb, egyben utolsó része, a Star Wars: The Rise of Skywalker. Addig pedig a szerencsésebbek Disneylandben élvezhetik a filmet idéző kalandparkot, amely a Galaxy Edge nevet kapta. A kaliforniaiak május végén, a floridaiak augusztus végén válthatnak jegyet az élményre.

Galaxys Edge Diet Coke Ft Blog0419
Kreatív, Ötletes És Finom / Fotó: Food &Amp; Wine Magazine

Aki pedig már most szeretné átadni magát a filmnek – és esetleg túl van egy filmmaratonon –, a Coca-Cola gömb- és droidalakú palackjaiból ihatja a kólát és a spriteot. Mi több, hogy élethűbb legyen a dizájn, a feliratokat aurebesh nyelven írták rá.

Megérkezett a Star Wars új részének előzetese, Carrie Fisher is feltűnik benne

Star Wars Ünnnepségre gyűlt össze a Lucasfilm projektje mögött álló csapat Chicagoban, ahol hivatalosan elérhetővé tették a Star Wars: The Rise of Skywalker című film előzetesét, A filmben Stephen Colbert humorista is közreműködött. Egy évnyi találgatás után a komikus Colbert, a Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy és J.J.

Mivel mind a legendás filmsorozat, mind az italmárka rendkívüli népszerűségnek örvendett már eddig is, a kettő ötvözésével aligha lehetett mellélőni. Sőt, ha Csillagok háborúja, akkor nem nehéz meggyőzni a rajongókat, minden más csak ráadás.

Ne hagyd ki a reklámot se!

Coca-Cola and Disney Design Custom Bottles for Star Wars: Galaxy’s Edge

When Star Wars: Galaxy’s Edge opens May 31 at Disneyland in Anaheim, Calif. and Aug. 29 at Walt Disney World in Orlando, Fla., park guests can stay refreshed…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet