CSOKI – Megjelent LACIÉK zenekar új lemeze

Egy év telt el legutóbbi bemutatkozó Te meg én és a vitorlák című album megjelenése óta. Azóta rengeteg koncerten és második videoklipjén is túl van a LACIÉK zenekar.

A L A C I É K együttes a napokban hozta nyílvonáságra CSOKI címmel három számos új EP-jét. A kislemezen ironikus szövegű, lassú lüktetésű a Csoki. Mellette a régóta repertoáron lévő és népszerű Lefejel. Emellett a legfrissebb szerzemény, a társadalomkritikus szövegű és sodró lendületű Minden másképp kapott helyet a korongon.

Te meg én és a vitorlák (2017)

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Idei koncertjeiken már adtak egy kis ízelítőt a közönségnek a megjelenő dalokból. De végre felkerültek a hivatalos csatornára a komplexebb hangszerelésű, stúdió verziók is.

Laciék: Másképp

MásképpSzöveg / Lyrics: Keserű, ZsoltZene / Music: Keserű, Zsolt – Baky, Dániel /John, Tibor / Mátis, Gergő2018Örül a násznépés menekülItt marad végülmindenki e…

A L A C I É K alterként definiálják saját stílusukat, de üdítő hangszerelésük, a komoly szövegek és a rockosabb hangzás kiemeli a műfaj hazai alkotói közül. Az új EP még feszesebbre sikerült, rátromfoltak bemutatkozó lemezükre, a csapat egyedisége pedig ismét megmutatta magát az új dalokban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból