Csonka András sokáig, 31 éves koráig nem hagyta el a családi otthont. A saját, impozáns lakását azonban most mindenkinek megmutatta.

Gyönyörű kilátás

A Naphegyen található otthon látképe egész Budát Csonka András elé tárul. A FEM3 Café felkérésére megmutatta, hol is tölti mindennapjait, szúrta ki a Femina. Mint mondta Csonka, a letisztult, modern stílusú bútorokat preferálja. Bár megjegyzi, mindössze 62 négyzetméter az otthona, de igyekszik minden centimétert kreatívan kitölteni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahová koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem[/perfectpullquote]

– árulta el a műsorban.

Csonka András
Csonka András A Budai Várat Csodálja / Fotó: Fem3 Cafe

Az 54 éves sztár azt is elmesélte, mivel szokta tölteni az estéit. Például imád otthon sorozatokat nézni és zenét hallgatni, a konyhában viszont nem mozog otthonosan, főzni egyáltalán nem szokott.

Mennyit ér a lakása?

A Pénzcentrum megpróbált utánajárni, mennyit érhet Csonka lakása. Mivel még a hatalmas ingatlanbumm előtt vette, azt nem tudni, pontosan mikor, de könnyen kiszámolható. Mint írja a szaklap, ha 31 évesen költözött el a szüleitől, most 54 éves, és nem lakott sehol máshol, akkor 23 éve él mostani lakásában. Ahhoz, hogy kiderüljön, mennyit is érhet Csonka András lakása, az internetet hívta a lap segítségül: az Otthontérkép szerint Krisztinavárosban az átlagos négyzetméterár ugyan 530 ezer forint, de némi keresés után kiderült, hogy a Naphegy környékén hirdetett ingatlanokat a legtöbb portálon inkább 900 ezer és 1,1 millió közötti négyzetméteráron hirdetik.

Csonka András Háza
Nem Rossz Panoráma, Ugye? / Fotó: Fem3 Cafe

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet