Több, mint száz pár cipője van és a táskái is ilyen szépen gyűlnek. Csősz Boglárka nyíltan vallott az anyagiakról és a szenvedélyéről.
Csősz Boglárka sokaknak a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból lehet ismert, ahol még korábbi, török származású férjével szerepelt. Azóta Bogi élete sokat változott, ugyanis véget ért a házassága, és már új párja is lett. Igaz sok minden más irányt vett a luxusfeleség körül, azonban egy dolog nem változott: az életszínvonala még mindig nagyon magas szinten van, sőt, nem úgy tűnik, hogy ebből ő valaha is lejjebb adna. A Bors megkeresésére a tehetős üzletasszony válaszolt néhány olyan kérdésre, ami az anyagiakat érinti.
Bogi elmondta nekünk, szenvedélye a cipővásárlás, meglepően sok pár cipője van már, de azt is elárulta, hogy a táskái is szépen gyűlnek.
Cipőmániám van. Táskára is költök sokat, de annál sokkal többet cipőre. Több, mint száz pár cipőm van – mondta az üzletasszony.
Ennek ellenére még mindig simán elfér a gardróbjában, azonban vannak olyan darabjai, amiket eddig még csak egyszer hordott.
A színésznőként is ismert tehetős sztár bevallotta, volt egy-két nagyon fölösleges vásárlása, amikor lehet kicsit többet fizetett a kelleténél, sőt azóta nem is viselte azt a kiemelkedően drága darabot.

Kapcsolódó cikk

“Egy táskáról beszélünk, amit kb. egyszer hordtam és elismerem, túl sokat fizettem érte” – mondta nevetve az üzletasszony, aki bevallotta, sosem tart magánál készpénzt és nagyon ritkán szokott pénzt kölcsönadni bárkinek is, azonban ha ad, akkor azt soha nem kéri vissza.

TikTok - Make Your Day

No Description

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet