Csősz Boglárka bejelentette, hogy egy civil férfi mellett találta meg a boldogságot.

Csősz Boglárka tavaly jelentette be, hogy 15 év után válik férjétől. Most a Hot! magazinnak adott interjúban árulta el, hogy újra párkapcsolatban van, és bár a magánéletüket továbbra is zárt ajtók mögött fogják élni, nem szeretnének bujkálni, azért vállalja fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatát, hogy ne legyen szenzáció abból, ha valahol együtt jelennek meg, írja24.hu.

Sok időt adtunk és adunk egymásnak a megismerkedésre. Egyikünk sem keresett párkapcsolatot, mindketten munkával töltöttük a mindennapjainkat. Véletlenszerű találkozás volt a miénk, aminek adtunk egy esélyt

– mesélte. “Figyelünk rá, hogy számos olyan élethelyzetben együtt legyünk, amiből jobban megismerjük egymást, és megalapozzuk azt, hogy valóban tartós legyen a kapcsolat, ne elsietett.”

Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak

– magyarázta, hozzátéve, hogy a kapcsolatukat leginkább az nehezíti meg, hogy nagyon szoros az időbeosztásuk, mindketten sokat dolgoznak. Elmondása szerint kevés ideje jut a pihenésre, de igyekszik úgy megválogatni, kivel és hogyan tölti az idejét, hogy az feltöltődést nyújtson. Legutóbb például párjával közösen nyaraltak egy távoli óceán partján. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet