Nézem Film Nagyon cuki rajzfilmmel reklámozzák az egyik japán szupermarketet

Nagyon cuki rajzfilmmel reklámozzák az egyik japán szupermarketet

Promóció

A Studio Ghibli nagyon tetszetős animációs reklámfilmet készített a Lawson nevű japán vegyesbolt népszerűsítésre, írja a Dazeddigital.

Promóció
- Advertisement -

A Machi Hot Station című, 15 másodperces, kézzel rajzolt animációs reklámfilm a Lawson-szupermarket mindennapjaiba enged betekintést. Az alkotásban pasztell hatással rajzolt aranyos figurák szerepelnek. Az animációt Kunio Katō rendezte, aki a The House of Small Cubes című 2009-ben Oscar-díjat nyert animációs rövidfilmről ismert.

Lawson áruház reklámfilmje / Kép: Studio Ghibli

A rendező mellett Osamu Tanabe animátor is dolgozott a reklámfilmen, aki a Studio Ghibli Kaguya hercegnő története című alkotásával vált ismerté.

A transzneműség bemutatása hatalmas előrelépés a Netflixnek

A Netflix újra visszahozta a köztudatba a Rocko modern élete című Nickelodeon-sorozatot. Az 1996-ban véget ért rajzfilm rajongóinak 23 évet kellett várniuk a pillanatra, amikor a kicsit kelekótya Rocko és barátai visszatérnek a vászonra. Ráadásul a készítők lényegében a ’90-es évek óta történt változásokat írták bele a filmbe, valamint azt, ehhez hogyan viszonyulnak a szereplők.

Az alkotás létrejöttében Toshio Suzuki és Tomohiko Ishii producerek is közreműködtek, akik A vadon hercegnője és a Chihiro szellemországban című animációs filmeket is készítették.

【ローソン】「マチのほっとステーション(スタジオジブリ制作)」新CM

スタジオジブリ制作のTVCMです♪ ************* ★ローソンHPページ http://www.lawson.co.jp/index.html ★ローチケ・HMV http://www.hmv.co.jp/ ************* ★ローソン公式Twitter・Facebook・Instagramをマイペースに更新中♪ ・Twitter https://twitter.com/akiko_lawson ・Facebook https://www.facebook.com/lawson.fanpage ・Instagram http://instagram.com/akiko_lawson *************

A Studio Ghibli azzal a bejelentéssel indította az évtizedet, hogy idén két új film elkészítésébe is belevágnak. Az egyik a Hayao Miyazaki rendezésében készülő Kimi-tachi wa Dō Ikiru ka (How Do You Live?) fantasy-kaland lesz. A másik alkotásról viszont még nem sokat árult el a stúdió.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3