Nézem Film Nagyon cuki rajzfilmmel reklámozzák az egyik japán szupermarketet

Nagyon cuki rajzfilmmel reklámozzák az egyik japán szupermarketet

Promóció

A Studio Ghibli nagyon tetszetős animációs reklámfilmet készített a Lawson nevű japán vegyesbolt népszerűsítésre, írja a Dazeddigital.

Promóció

A Machi Hot Station című, 15 másodperces, kézzel rajzolt animációs reklámfilm a Lawson-szupermarket mindennapjaiba enged betekintést. Az alkotásban pasztell hatással rajzolt aranyos figurák szerepelnek. Az animációt Kunio Katō rendezte, aki a The House of Small Cubes című 2009-ben Oscar-díjat nyert animációs rövidfilmről ismert.

Lawson áruház reklámfilmje / Kép: Studio Ghibli

A rendező mellett Osamu Tanabe animátor is dolgozott a reklámfilmen, aki a Studio Ghibli Kaguya hercegnő története című alkotásával vált ismerté.

A transzneműség bemutatása hatalmas előrelépés a Netflixnek

A Netflix újra visszahozta a köztudatba a Rocko modern élete című Nickelodeon-sorozatot. Az 1996-ban véget ért rajzfilm rajongóinak 23 évet kellett várniuk a pillanatra, amikor a kicsit kelekótya Rocko és barátai visszatérnek a vászonra. Ráadásul a készítők lényegében a ’90-es évek óta történt változásokat írták bele a filmbe, valamint azt, ehhez hogyan viszonyulnak a szereplők.

Az alkotás létrejöttében Toshio Suzuki és Tomohiko Ishii producerek is közreműködtek, akik A vadon hercegnője és a Chihiro szellemországban című animációs filmeket is készítették.

【ローソン】「マチのほっとステーション(スタジオジブリ制作)」新CM

スタジオジブリ制作のTVCMです♪ ************* ★ローソンHPページ http://www.lawson.co.jp/index.html ★ローチケ・HMV http://www.hmv.co.jp/ ************* ★ローソン公式Twitter・Facebook・Instagramをマイペースに更新中♪ ・Twitter https://twitter.com/akiko_lawson ・Facebook https://www.facebook.com/lawson.fanpage ・Instagram http://instagram.com/akiko_lawson *************

A Studio Ghibli azzal a bejelentéssel indította az évtizedet, hogy idén két új film elkészítésébe is belevágnak. Az egyik a Hayao Miyazaki rendezésében készülő Kimi-tachi wa Dō Ikiru ka (How Do You Live?) fantasy-kaland lesz. A másik alkotásról viszont még nem sokat árult el a stúdió.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3