Nagyon cuki rajzfilmmel reklámozzák az egyik japán szupermarketet

A Studio Ghibli nagyon tetszetős animációs reklámfilmet készített a Lawson nevű japán vegyesbolt népszerűsítésre, írja a Dazeddigital.

A Machi Hot Station című, 15 másodperces, kézzel rajzolt animációs reklámfilm a Lawson-szupermarket mindennapjaiba enged betekintést. Az alkotásban pasztell hatással rajzolt aranyos figurák szerepelnek. Az animációt Kunio Katō rendezte, aki a The House of Small Cubes című 2009-ben Oscar-díjat nyert animációs rövidfilmről ismert.

lawson rajzfilm
Lawson áruház reklámfilmje / Kép: Studio Ghibli

A rendező mellett Osamu Tanabe animátor is dolgozott a reklámfilmen, aki a Studio Ghibli Kaguya hercegnő története című alkotásával vált ismerté.

A transzneműség bemutatása hatalmas előrelépés a Netflixnek

A Netflix újra visszahozta a köztudatba a Rocko modern élete című Nickelodeon-sorozatot. Az 1996-ban véget ért rajzfilm rajongóinak 23 évet kellett várniuk a pillanatra, amikor a kicsit kelekótya Rocko és barátai visszatérnek a vászonra. Ráadásul a készítők lényegében a ’90-es évek óta történt változásokat írták bele a filmbe, valamint azt, ehhez hogyan viszonyulnak a szereplők.

Az alkotás létrejöttében Toshio Suzuki és Tomohiko Ishii producerek is közreműködtek, akik A vadon hercegnője és a Chihiro szellemországban című animációs filmeket is készítették.

【ローソン】「マチのほっとステーション(スタジオジブリ制作)」新CM

スタジオジブリ制作のTVCMです♪ ************* ★ローソンHPページ http://www.lawson.co.jp/index.html ★ローチケ・HMV http://www.hmv.co.jp/ ************* ★ローソン公式Twitter・Facebook・Instagram…

A Studio Ghibli azzal a bejelentéssel indította az évtizedet, hogy idén két új film elkészítésébe is belevágnak. Az egyik a Hayao Miyazaki rendezésében készülő Kimi-tachi wa Dō Ikiru ka (How Do You Live?) fantasy-kaland lesz. A másik alkotásról viszont még nem sokat árult el a stúdió.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból